Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~przemo niezalogowany
13 czerwca 2013r. o 8:25
dr Marcina Ośko.
Przyjmuje na osiedlu kwiatowym
www.m2o.pl

Wielu znajomych leczy się u niego.
Polecam z czystym sumieniem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2443
#Jasiu82 nieaktywny
13 czerwca 2013r. o 8:31
~ napisał(a): Orientuje się ktoś, jaki lekarz w Bolcu usuwa ósemki chirurgicznie? i jakim kosztem? chyba, że można na NFZ...

do ósemek też polecam Macieja Trześniewskiego.
Chirurgiem jest szczękowym.
Tyle że Wrocław...
~NOVA niezalogowany
13 czerwca 2013r. o 9:30
Ja własnie lecze swoje zęby w" Stomed" na ul.Pastera koło ul.Leśnej,tam jest pani dentysta chirurg i jest świetna.kobieta zna sie na swojej pracy.Ma fajne podejście do pacjenta,polecam
~szczerbaty niezalogowany
25 czerwca 2013r. o 17:43
a mi kumpel polecił dr gajewska w stomadencie... wiecie coś moze na temat tej pani? dobrze, kiepsko, drogo tanio?
~nieszczerbata niezalogowany
25 czerwca 2013r. o 19:05
Nie znam dr Gajweskiej, ale znam Maciusia Wiktora ze Stmadentu :) Powiem krótko: jest super i polecam. Zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Pozdro doktorku :*
~wierny pacjent niezalogowany
26 czerwca 2013r. o 10:32
A ja polecam do chirurgii Z.Pietrzaka z Gdańskiej .Jest chirurgiem
~ niezalogowany
26 czerwca 2013r. o 11:17
~wierny pacjent napisał(a): A ja polecam do chirurgii Z.Pietrzaka z Gdańskiej .Jest chirurgiem

Dobry chirurg nie ma co,mialam ropień ,taką gulę bolącą do nieprzytomności ,to postanowił ,ze mi ją natnie zeby ropa zeszła ljak ciachnął skalpelem toswieczki mi w oczach stanęły,ból sie zwiekszył krew lała dosłownie strumieniami,a pan pyta : "no co ,ulzyło chyba już ?.Wyszłam stamtad w piekielnym bólu,krwi nie mogłam zatamować,kilka godzin ciekła ciukiem,ból był niesamowity ,dopiero w domu po dobie płukania w ciepłej szałwii ,ten ropień pękł,i w jednej sekundzie przestało boleć ,bo jak sie okazało to nie ropień mi pan naciął tylko gdzieś z boku ciachnał do wiwatu , sama lepiej bym sobie nacięła ,skalpel mam. [ciurkiem] No, ale to było dawno,moze teraz jest ok.:P
~kukhli niezalogowany
26 czerwca 2013r. o 17:39
~ napisał(a): Witam
chodził ktoś do Pani Wieczorkowskiej na Zgorzeleckiej?

Też mnie to interesuje :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza