~~Stalowa Kapusta napisał(a):Ja chciałby poznać Ciebie , wiem że to nie możliwe więc Kapusto Stalowa nie idź tą drogą . Dobrej nocy życzę " Wizowiakowi "M21W2 napisał(a):~~Purpurowa Tawuła napisał(a):Ja też nie znam Ciebie , nie znam skorna , aby nie wymieniać nazwisk zarejestruj się i podyskutujemy o Wizowie a Ty udowodnisz że piszesz prawdę , otrzymasz przeprosiny . Na Wizowie pracował PanM napisał do mnie na skrzynkę odbiorczą , okazało się że mimo iż on pracował krótko mamy wspólnych znajomych z początku lat 1970 .M21W2 napisał(a):~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a):Bardzo chętnie przedstawię się Tobie tel . 696207676 , Skorna nie znam i nie mam zielonego pojęcia gdzie pracował , nigdzie nie pisał że na Wizowie . Kłamiąc że pracowałeś na Wizowie co chcesz pokazać , zresztą nie jesteś pierwszy co tak pisze , jesteście żałośni .M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a): zlotko, nasmieciles tak twoimi fotkami. chyba po to aby moniczke sciagnac na portal. nierob jaj ic do niej na portal i tam sie onanizuj
Twardogłowy , daj sobie siana z bredniami . Miłego dnia .
Lucek ,prawie do końca komuny pracowałem na Wizowie ,nigdy nie słyszałem o Tobie i o Skornie ,jako podziemnej prawowitej dyrekcji .
Jak wy qrwa zatrzymaliście zakład ? Poyebało was ?
Lucek ,miarkuj się z tymi stwierdzeniami . Nie znam skorna , nie znam Ciebie .,Wizów ,,dzięki'' wam nie stanął .
Co mnie po telefonie ,jak Ciebie nie kojarzę .Nie ma Cię .a Skornika to w ogóle .Po co Ci on ?
LUCEK , ja znam z Wizowa tych których poznaję . Widzimy się w mieście ,kilka słów zawsze zamienimy .
Nie kojarzę SKORNA ,nie kojarzę ,,PLANTATORA '' , na WIZOWIE .
Oni niby zatrzymali stan wojenny ?
~~Żółtawozielony Mamutowiec napisał(a): korniszonie ...
takie zainteresowanie z twojej strony tym czy i po co mój ojciec chodził do kościoła a na moje pytanie nie odpowiedziałeś...
za trudne? :]
CZY TWÓJ OJCIEC CHODZIŁ DO KOŚCIOŁA?
~~Stalowa Kapusta napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Purpurowa Tawuła napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a):M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a):
LUCEK , ja znam z Wizowa tych których poznaję . Widzimy się w mieście ,kilka słów zawsze zamienimy .
Nie kojarzę SKORNA ,nie kojarzę ,,PLANTATORA '' , na WIZOWIE .
Oni niby zatrzymali stan wojenny ?
czytam i muszę wam coś wyjaśnić ...skorna którego ja tu zwę pieszczotliwie :) korniszonem darujcie sobie w waszych komentarzach bo w tamtych latach to był mały ''szczyl'' a ile był już na tym świecie ...
on o ''s'' i ''komunie '' wie tyle co się naoglądał w dawnych PKF
ja znam z tamtego Wizowa jednego kolegę ale czekam czy jego nazwisko się tu pojawi ...
nie czuję potrzeby pisania o kogo mi chodzi chociaż wiem że był w związku a nawet więcej ...był w jakimś komitecie ..
poczekam ...
skorn napisał(a):~~Żółtawozielony Mamutowiec napisał(a): korniszonie ...
takie zainteresowanie z twojej strony tym czy i po co mój ojciec chodził do kościoła a na moje pytanie nie odpowiedziałeś...
Czy ja tu gdzieś pisałem o moim ojcu?
Do kontaktu z bogiem trzeba pośredników czy nie? Krótka piłka. : )
skorn napisał(a):~~Żółtawozielony Mamutowiec napisał(a): korniszonie ...
Czy ja tu gdzieś pisałem o moim ojcu?
Do kontaktu z bogiem trzeba pośredników czy nie? Krótka piłka. : )