~~Brunatnopopielaty Winnik napisał(a):skorn napisał(a):~~Żółtawozielony Mamutowiec napisał(a): korniszonie ...
takie zainteresowanie z twojej strony tym czy i po co mój ojciec chodził do kościoła a na moje pytanie nie odpowiedziałeś...
za trudne? :]
CZY TWÓJ OJCIEC CHODZIŁ DO KOŚCIOŁA?
Czy ja tu gdzieś pisałem o moim ojcu?
Do kontaktu z bogiem trzeba pośredników czy nie? Krótka piłka. : )
Moderatorze , tykasz ojca falco ,że był kim był ,tykasz ojca fobiaka że był kim był .
A twój ojciec ?,jakby mamusia prowadziła ewidencję i spisywała datę i numery rejestracyjne to i tak duda.Nie do odgarnięcia przy takim przerobie .
Te TIRy to i tak po tylu latach na złomie ,a że w sezonie było ich kilka dziennie ,to niestety magister ,
Jesteś znajdą .
Ale czujesz coś , masz geny europejskie ,ruskie czy cygańskie ?
Masz parcie na ciężarówki ,chciałbyś pomykać TIRem ?
~~Żółtawozielony Mamutowiec napisał(a):
zawsze pisałem że ktoś kto naprawdę chce się pomodlić do ''boga '' takiego czy innego nie potrzebuje katedr ,bazylik ani kościołów ...
skorn napisał(a): To forum to nie jest miejsce na rozmowę o rodzicach, czego dobrym przykładem jest to, co się tu pisze o ojcu twoim i panaM. Byle tylda może napisac że to były "komuchy", a tobie zostaje tylko zaciskac pięści ze złości.
Ale skoro jak na rasowego nekrofila ty już swojego z grobu wyciągnąłeś (tak jak wczesniej sentinela) i napisałeś, cytuję:
"że był żarliwym katolikiem i chodził do kościoła"
a w innym miejscu piszesz, że wiara nie jest na pokaz, to coś tu nie gra. : )
JESTEŚ GŁUP.CEM SKORNIE
ty nie wiesz co piszesz ...
przemyśl to co napisałeś ...
czy po przeczytaniu tego mam zaciskać pięści ?
haham się po pachy bo utwierdzasz mnie w tym co wiem od dawna ...jesteś głupc.em ...:]
jak sam się nie zreflektujesz jutro po pracy ci wyjaśnię ...;)
M21W2 napisał(a): Dziś kolejna rocznica hańby PRL i władz komunistycznych , 17 grudnia 1970 r. w Gdyni wojsko otworzyło ogień do robotników idących do pracy. Było to najtragiczniejsze wydarzenie w czasie pacyfikacji robotniczych protestów na Wybrzeżu dokonanej przez władze komunistyczne - w jej wyniku zginęło 45 osób, a 1 165 odniosło rany.Nigdy dotąd, nawet w czerwcu 1956 r. w Poznaniu, władze komunistyczne nie użyły na taką skalę wojska przeciwko ludności. Na samym tylko Wybrzeżu do akcji wprowadzono około 27 tys. żołnierzy, 550 czołgów, 750 transporterów opancerzonych i około 100 śmigłowców i samolotów. [img=1576575435_nurdw6e.jpg]Dopisane 17.12.2019r. o godz. 10:37:[img=1576575476_sndkoha.jpg]
~~Iliowobłękitna Języczka napisał(a):Naprawdę . Trybunał Stanu i Konstytucja zgnojona , myśl chłopino lub kobieto co piszesz . Mnie uczono że każdą tezę należy udowodnić , bardziej populistyczne byłoby : - pisowscy aferzyści aby się pozbyć totalnej opozycji zbudowali obozy na księżycu i tam ich wysłali a całe złoto z Banku Centralnego przewieźli do pięknej willi Kaczyńskiego aby kot miał się czym bawić .M21W2 napisał(a): Dziś kolejna rocznica hańby PRL i władz komunistycznych , 17 grudnia 1970 r. w Gdyni wojsko otworzyło ogień do robotników idących do pracy. Było to najtragiczniejsze wydarzenie w czasie pacyfikacji robotniczych protestów na Wybrzeżu dokonanej przez władze komunistyczne - w jej wyniku zginęło 45 osób, a 1 165 odniosło rany.Nigdy dotąd, nawet w czerwcu 1956 r. w Poznaniu, władze komunistyczne nie użyły na taką skalę wojska przeciwko ludności. Na samym tylko Wybrzeżu do akcji wprowadzono około 27 tys. żołnierzy, 550 czołgów, 750 transporterów opancerzonych i około 100 śmigłowców i samolotów. [img=1576575435_nurdw6e.jpg]Dopisane 17.12.2019r. o godz. 10:37:[img=1576575476_sndkoha.jpg]
Sam widzisz ,dzięki temu ,że ginęli niewinni ludzie teraz rządzą nami pisowscy aferzyści ,którzy zgnoili Trybunał Stanu i KONSTYTUCJĘ