fobiak napisał(a): panienko, ja nie zmieniam majtek to dlaczego mialbym zmieniac zdanie. olga jest ok. miesza tzw. "prawicowcom" w falszowaniu. kazdy ma prawo mowic, ze kims jest, to nie ma znaczenia, bo to ja musze go okreslic i nazwac , po jego czynach.
o bolku nie zmienilem zdania, dawniej mialem o nim gorsze zdanie niz dzisiaj, dzisiaj uwazam go tylko za de bila. jarkowi nie duzo do niego brakuje. nie zmam poltyka, ktorego okreslilbym pozytwnie. wszyscy prowadza polske do zguby.
Ja stary komuch znam tylko Gierka ... czytałeś Przerwaną Dekadę ? Reszta , jak słusznie zauważasz.
Jarek i Bolek w jednym stali domu , a co z tego wyszło to widać bez mikroskopu .
Prawicowcy , to ostatnia siła polityczna w tym nieszczęśliwym kraju .
Olga jest do dupy , bo co to za ptak , a już nie pisklęcie , co do gniazda s... erwuje :D ... polscy kolonizatorzy ... ja pier ... lę :D
Zmieniaj majty Fobiczny , trzeba dbać o higienę , również umysłową ... :)
Dopisane 17.12.2019r. o godz. 17:37:
... ale , ale . Rozumiem , że Pani Kurek nie podoba Ci się Fobiczny , a jak podoba Ci się Pani Aldona ? . Jeśli miałbym szukać patriotyzmu , nie mylić z nacjonalizmem Przemo ( nota bene , pismo obrazkowe wyszło z mody :D :) , to powiedział bym , że w Tych dwóch Paniach widzę ogarek oświaty , ostoję Narodu . Oby tylko wiedza trafiła pod ścierwomedialne strzechy .
Dobra idę po piwo :)
Dopisane 17.12.2019r. o godz. 17:58:
... cholera zapomniałem dodać ... Przemo ... pismo obrazkowe mniej więcej wyszło z mody ... jakieś cztery tysiące lat temu za wczesnych Żydów . Sumerowie i Egipcjanie jeszcze się tym posługiwali , a dzisiaj przynajmniej w Twoim przypadku ... historia lubi się powtarzać :D
Cenię Cię za inteligencję , ale ...
... qurde z tą moją pamięcią :D
Dopisane 17.12.2019r. o godz. 18:03:
... Przemo , a czytałeś Flet z Mandragory ? :)
Wiem , że nie czytałeś , głupie pytanie :) Wybacz :)