Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
A mury runą, runą, runą i pogrzebią stary świat
~~Lawendowa Brodia niezalogowany
18 grudnia 2019r. o 19:22
skorn napisał(a):
~~Brunatnoszara Turzyca napisał(a):
to jak? doczytałeś ... kim jest nekrofil?

http://gazetabaltycka.pl/promowane/grupowa-nekrofilia-polityczna-swiadczona-za-pieniadze

doucz się, dupku : )

ty kmiotku jak zwykle mylisz pojęcia ...
w poprzednich postach nic ,ani słowa nie napisałeś że uprawiam jakąś ''polityczną nekrofilię '' tylko dosłownie określiłeś mnie ''nekrofilem'' :]

więc teraz kiedy słowa poszły w sieć a są bezpośrednio do mnie kierowane , słowa których znaczenie jest w tym przypadku jednoznaczne :] starasz się teraz wybielić ...
więc głup.ku zanim napiszesz coś równie idio.ty.cznego przemyśl to jak te słowa zostaną zrozumiane ...

w tym co napisałeś przekaz bezpośredni jest jednoznaczny ...

jesteś jeszcze Pawełku :] stosunkowo młody więc traktuję cię pobłażliwie bo mówi się że ''młody to głupi'' tylko w twoim przypadku całkiem możliwe jest to , że ty będziesz stary i równie głu.pi...:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
18 grudnia 2019r. o 22:34
Ja nic nie mylę, to ty wszystko łykasz dosłownie.

Ale skoro pomyślałeś, że chodzi mi o to, że uprawiasz seks ze zwłokami, to faktycznie jesteś jeszcze większym durniem niż to sobie można wyobrazić.

Następnym razem będę ci tłumaczył jak 5-latkowi, ok? : )

<i>
18 grudnia 2019r. o 23:33
problemem twoim jest to że ty piszesz bezmyślnie nie ważąc słów...
podobnie robił twój koleżka i sąd nie brał pod uwagę tego co ''autor miał na myśli'' tylko ocenił podtekst wypowiedzi ...a te były jednoznaczne więc korniszonie abyś ponownie sam siebie nie zapędził w ''kozi róg'' myśl nad tym co piszesz ...
wtedy nie będziesz musiał uciekać się do głupawych jak powyżej tłumaczeń ...

bo to ty kmiotku nie ja zachowujesz się jak pięciolatek tyle że za zachowanie takiego odpowiadają opiekunowie a ty za swoje ...
no chyba że nie dorosłeś jeszcze na tyle i nadal wymagasz opieki ...:]

nie widziałem cię pod sądem ...dlaczego?
przecież tam mogłeś ''wyrazić swoje niezadowolenie'' i np. zaprotestować że zakutego w kajdany i w samych gatkach wywlekli twojego miendlara na bruk ...
tam przecież zaatakowano twoje ''wartości''

co?...w norce było cieplej i co najważniejsze- bezpieczniej ?....hahahahaha

nie odpisuj ..idę spokojnie spać ...
211
skorn
19 grudnia 2019r. o 23:00
Za to ty narażałeś swoje życie na tym spędzie, co ? Opozycjonista od siedmiu boleści. Pseudoopozycyjne indywiduum chowające się za mundurem ojca.

Złotkowskiemu możesz buty czyścić - najlepiej językiem. I stwierdzam to jako osoba niechętna Solidarności : )

<i>
~~Złocistobrązowy Lubczyk niezalogowany
20 grudnia 2019r. o 6:40
skorn napisał(a): Pseudoopozycyjne indywiduum chowające się za mundurem ojca.

Ty znowu o ojcach ,cudzych .A twój kim był ?
2161
#fobiak nieaktywny
20 grudnia 2019r. o 11:34
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a): kurek podoba mi sie jesli chodzi o jedwabne ale nie podoba mi sie jesli chodzi o bandytow. ma mala wiedze chlopska bo polski chlop nie mial lekko, chleb po 8 (znow bedzie). aby sie nie rozpisywac powiem krotko, pier doli jak potluczona. wioskami trzasl pan a polski pan do dzisiaj siedzi w glowach nawet w glowach rosjan, polski pan to zgroza. jak pan chcial przeroochac dziewke na wiosce to roochal tak jak powojenni bandyci, wkladajac lufe ojcu dziewki do ust, lub uzywajac pejcza na chlopa.
a ch uj tam przeciez masz net. polski chlop nie mial zadnych praw, byl niewolnikiem pana. dlatego tych panow az tylu pod tarnowem chlopi wyrzneli.
ola wygiela pseudoprawice i bardzo dobrze bo zaden ch uj nie ma prawa sie nazywac patriota i zadne media nie maja prawa podkreslac, ze sa katolickie, gdy nimi i tak nie sa. prawicowa propaganda wychodzi mi juz bokiem a im chodzi tylko o sprzedaz nabazgranych ksiazek albo o finansowe wspomozenie. pseudoprawicowcy to zebracy.

Żebracy powiadasz ... no cóż ... nie każdy musi latać z gnatem po wioskach i gwałcić dziewki . Nie każdy też musi być obsługą betoniary , jak ja :D Ale KAŻDY na tym terenie powinien przyznawać się do PRZODKÓW ... choćby chłopskich :)

Wciąż jednak nie odpowiedziałeś na pytanie , jak oceniasz Panią Aldonę , bo , że Panią Ewę nie lubisz , to już wiem ... może więc coś na rozluśnienie dysputy :

... lubisz menuety Fobiczny ? ... i ... proszę Cię nie myl z minetą ... ja też lubię :)

Dobranoc :)

przegooglowalem aldone i nic wiecej nie wiem, nawet nie wiem o ktora tobie chodzi. u olgi podoba mi sie tylko jej stosunek do zwierzat ale nie na tyle aby mnie pociagala jak zoofila.
20 grudnia 2019r. o 17:54
skorn napisał(a): Za to ty narażałeś swoje życie na tym spędzie, co ? Opozycjonista od siedmiu boleści. Pseudoopozycyjne indywiduum chowające się za mundurem ojca.

nie narażałem tam życia kmiocie bo tam byli normalni ludzie ...
co innego i zastanowiłbym się nad obecnością w w innym jak to określasz i co by było odpowiednie - ''spędzie''
a chodzi mi o twoich kolesi spod flag falang i onr-u ...

twoich kolesi co to śpiewają hymn a zaraz po nim ruszają z butelkami i kamieniami w ręku by ''okazać swoje niezadowolenie '' komuś kto się sprzeciwia takim
zachowaniom ...

twoich przywódców typu korwin ''cieszącym '' się najmniejszym zaufaniem społecznym...

co tam u miendlara?...siedzi?...pisze kolejny rozdział swojej ''kampf''?

hahahahaha...
należy mu się jak ''psu buda'' :]
211
skorn
20 grudnia 2019r. o 23:12
Korwin, falanga, wszystko ci się miesza, dziadku : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.