skorn napisał(a):~~Brunatnoszara Turzyca napisał(a):
to jak? doczytałeś ... kim jest nekrofil?
http://gazetabaltycka.pl/promowane/grupowa-nekrofilia-polityczna-swiadczona-za-pieniadze
doucz się, dupku : )
skorn napisał(a): Pseudoopozycyjne indywiduum chowające się za mundurem ojca.
Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a): kurek podoba mi sie jesli chodzi o jedwabne ale nie podoba mi sie jesli chodzi o bandytow. ma mala wiedze chlopska bo polski chlop nie mial lekko, chleb po 8 (znow bedzie). aby sie nie rozpisywac powiem krotko, pier doli jak potluczona. wioskami trzasl pan a polski pan do dzisiaj siedzi w glowach nawet w glowach rosjan, polski pan to zgroza. jak pan chcial przeroochac dziewke na wiosce to roochal tak jak powojenni bandyci, wkladajac lufe ojcu dziewki do ust, lub uzywajac pejcza na chlopa.
a ch uj tam przeciez masz net. polski chlop nie mial zadnych praw, byl niewolnikiem pana. dlatego tych panow az tylu pod tarnowem chlopi wyrzneli.
ola wygiela pseudoprawice i bardzo dobrze bo zaden ch uj nie ma prawa sie nazywac patriota i zadne media nie maja prawa podkreslac, ze sa katolickie, gdy nimi i tak nie sa. prawicowa propaganda wychodzi mi juz bokiem a im chodzi tylko o sprzedaz nabazgranych ksiazek albo o finansowe wspomozenie. pseudoprawicowcy to zebracy.
Żebracy powiadasz ... no cóż ... nie każdy musi latać z gnatem po wioskach i gwałcić dziewki . Nie każdy też musi być obsługą betoniary , jak ja :D Ale KAŻDY na tym terenie powinien przyznawać się do PRZODKÓW ... choćby chłopskich :)
Wciąż jednak nie odpowiedziałeś na pytanie , jak oceniasz Panią Aldonę , bo , że Panią Ewę nie lubisz , to już wiem ... może więc coś na rozluśnienie dysputy :
... lubisz menuety Fobiczny ? ... i ... proszę Cię nie myl z minetą ... ja też lubię :)
Dobranoc :)
skorn napisał(a): Za to ty narażałeś swoje życie na tym spędzie, co ? Opozycjonista od siedmiu boleści. Pseudoopozycyjne indywiduum chowające się za mundurem ojca.