klucznick napisał(a):Przyjacielu ja nikogo nie oceniam, widzę tylko co napisałeś. Czyją winą jest to że zwierzęta są w schronisku, ludzi bo je tam oddają, czyją winą jest to że rodziny się rozpadają, ludzi bo nie potrafią się dogadać. Przykładów można mnożyć. Każdy dostał wolną wolę i robi co uważa za słuszne. Spokojnego odpoczynku,bo dla Ciebie chyba nie Świat Bożego Narodzenia.~~Srebrnobiała Trzmielina napisał(a): Mam pytanko do wszystkich niewierzących, skoro jest Was aż tak wielu. W takim czasie jak teraz, w czasie Świąt Bożego Narodzenia, jak to wygląda u Was?? Gdy większość ludzi na świecie zasiada do Wigilijnej kolacji, dzieli się opłatkiem i przeżywa te święta uroczyście, jak to wygląda u Was?? Pizza, spacer z psem itd , itp ?? Dzień jak co dzień, tylko wolne od pracy w środku tygodnia???tak i browary.dzien jak co dzien.mniejszość zasiada.Dopisane 24.12.2019r. o godz. 14:52:~~Srebrnobiała Trzmielina napisał(a):a za co bug ma mnie ukarać?za to że wierze w siebie.za to że mam dobre serce?nie przejde obojetnie obok potrzebujacego?za to ma mnie ukarać?odnosze wrażenie że to tobie odebrali móżg.klucznick napisał(a):A wiesz czym jest spowodowane Twoje płytkie myślenie? GENETYKĄ i brakiem Boga w~~Oliwkowozielony Driakiew napisał(a):nie p-i-e-r-d-o-l mi tu o złotej rybce.przez kogo przychodzi do mnie bug przez ksiedza co trzepie kapucyna.sens jest jeden chorzy głodni pokrzywdzeni pragną boga,a jego nie ma nie było i nie bedzie,głodne psy na łańcuchach w schroniskach też pragnął jego łaski ,a łaska nie nadchodzi i nie nadejdzie,przestań siać herezje,Gdzie jest obecność boga ??? w sierocińcu?w ubogich domach?w szpitalu dla nieuleczalnie chorych?w hospicjach?w schroniskach dla bezdomnych zwierzat?tam mam goklucznick napisał(a):.~~Krasna Bergenia napisał(a): Dlaczego tak wielu ludzi nie wierzy w BOGA ,powiedz to biednym chorym i kalekim bezdomnym głodnym chorym i bezpańskim zwierzetom że im bug pomoże jak im do tej pory nie pomógł to już im nie pomoże,każda wiara cz religia to tylko biznes kasssssssaaaaaaaa.
manipuluje , okłamuje, aby zniechęcić innych wiary w Bo ga. A przecież nie ma nic wspanialszego w naszym życiu jak obecność Boga, którą widzą ci którzy są pokorni ,cisi i o otwartym sercu.
Krzykacze, marudy i chciwcy nigdy go nie ujrzą ,bo oni wierzą tylko w siebie, dlatego nie słuchajcie takich ludzi, bo oni mają wieczny problem i jeszcze chcą zatruwać tym innych. Życie jest takie krótkie , tak szybko przemija , dlatego warto wierzyć w lepszą wieczną przyszłość. To tak niewiele kosztuje. Krótkie chwile w życiu oddania się Bogu i.
, a póżniej nagroda na Całą wieczność. No chyba że ktoś woli dostać łopatą po tyłku na koniec i tyle. Myślę że tak
i człowiek robi zły interes, to się na pewno mu nie opłaci.
Cieszmy się że Bóg się Rodzi-Radość Wieczna. Pozdrawiam Wszystkich
Nie myl Boga ze złotą rybką. Bóg przychodzi do nas przez
innego człowieka. Przemyśl sens tego zdania, a znajdziesz odpowiedź na całe zło na świecie. tam gdzie nie ma Boga dzieje się zło. A Bóg się nie narzuca jeśli ktoś go odrzuca.
.
szukać?jak tak czytam te wasze herezje to mam nie odpartą ochote dać ci w pysk.
twoim życiu. Bo gdy Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum zabierze.
~~Srebrnobiała Trzmielina napisał(a):. TEGO WŁAŚNIE UCZĄ NA LEKCJACH RELIGII.klucznick napisał(a):Przyjacielu ja nikogo nie oceniam, widzę tylko co napisałeś. Czyją winą jest to że zwierzęta są w schronisku, ludzi bo je tam oddają, czyją winą jest to że rodziny się rozpadają, ludzi bo nie potrafią się dogadać. Przykładów można mnożyć. Każdy dostał wolną wolę i robi co uważa za słuszne. Spokojnego odpoczynku,bo dla Ciebie chyba nie Świat Bożego~~Srebrnobiała Trzmielina napisał(a): Mam pytanko do wszystkich niewierzących, skoro jest Was aż tak wielu. W takim czasie jak teraz, w czasie Świąt Bożego Narodzenia, jak to wygląda u Was?? Gdy większość ludzi na świecie zasiada do Wigilijnej kolacji, dzieli się opłatkiem i przeżywa te święta uroczyście, jak to wygląda u Was?? Pizza, spacer z psem itd , itp ?? Dzień jak co dzień, tylko wolne od pracy w środku tygodnia???tak i browary.dzien jak co dzien.mniejszość zasiada.Dopisane 24.12.2019r. o godz. 14:52:~~Srebrnobiała Trzmielina napisał(a):a za co bug ma mnie ukarać?za to że wierze w siebie.za to że mam dobre serce?nie przejde obojetnie obok potrzebujacego?za to ma mnie ukarać?odnosze wrażenie że to tobie odebrali móżg.klucznick napisał(a):A wiesz czym jest spowodowane~~Oliwkowozielony Driakiew napisał(a):nie p-i-e-r-d-o-l mi tu o złotej rybce.przez kogo przychodzi do mnie bug przez ksiedza co trzepie kapucyna.sens jest jeden chorzy głodni pokrzywdzeni pragną boga,a jego nie ma nie było i nie bedzie,głodne psy na łańcuchach w schroniskach też pragnął jego łaski ,a łaska nie nadchodzi i nie nadejdzie,przestań siać herezje,Gdzie jest obecność boga ??? w sierocińcu?w ubogich domach?w szpitalu dla nieuleczalnie chorych?w hospicjach?w schroniskach dla bezdomnych zwierzat?tam mam goklucznick napisał(a):.~~Krasnapowiedz to biednym chorym i kalekim bezdomnym głodnym chorym i bezpańskim zwierzetom że im bug pomoże jak im do tej pory nie pomógł to już im nie pomoże,każda wiara cz religia to tylko biznes kasssssssaaaaaaaa.
Bergenia napisał(a): Dlaczego tak wielu ludzi nie wierzy w BOGA ,
manipuluje , okłamuje, aby zniechęcić innych wiary w Bo ga. A przecież nie ma nic wspanialszego w naszym życiu jak obecność Boga, którą widzą ci którzy są pokorni ,cisi i o otwartym sercu.
Krzykacze, marudy i chciwcy nigdy go nie ujrzą ,bo oni wierzą tylko w siebie, dlatego nie słuchajcie takich ludzi, bo oni mają wieczny problem i jeszcze chcą zatruwać tym innych. Życie jest takie krótkie , tak szybko przemija , dlatego warto wierzyć w lepszą wieczną przyszłość. To tak niewiele kosztuje. Krótkie chwile w życiu oddania się Bogu i.
, a póżniej nagroda na Całą wieczność. No chyba że ktoś
woli dostać łopatą po tyłku na koniec i tyle. Myślę że tak
i człowiek robi zły interes, to się na pewno mu nie opłaci.
Cieszmy się że Bóg się Rodzi-Radość Wieczna. Pozdrawiam Wszystkich
Nie myl Boga ze złotą rybką. Bóg przychodzi do nas przez
innego człowieka. Przemyśl sens tego zdania, a znajdziesz odpowiedź na całe zło na świecie. tam gdzie nie ma Boga
dzieje się zło. A Bóg się nie narzuca jeśli ktoś go odrzuca.
.
szukać?jak tak czytam te wasze herezje to mam nie odpartą ochote dać ci w pysk.
Twoje płytkie myślenie? GENETYKĄ i brakiem Boga w
twoim życiu. Bo gdy Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum zabierze.
Narodzenia.
~~Smolisty Złotlin napisał(a): Kilka lat temu Palikociarze zasiali w ludziach ziarno myślenia i teraz zaczyna to działać. Młode pokolenie nie da się ściemniać .
Kościół jest nawet w lodówce , znaczy wszędzie.