skorn napisał(a): Ty zacząłeś z wyzwiskami, więc daj już spokój. Wielki pokrzywdzony.
Nie lubisz Solidarności, już to wiemy, przestań się powtarzać. Co za maruda pieprzona.
oględnie mówiąc -mylisz się ...
i dla wyjaśnienia - nie czuję się pokrzywdzony bo w tym przypadku nie mam przez kogo...
przypomnę ci jednak że ten ''konflikt'' ma swoje miejsce od chwili kiedy pierwszy raz w jakimś temacie poruszyłem fakt wielkopańskiego zachowania dudy i jego zycia na koszt związkowców ...wtedy to wkleiłem zdjęcie rachunku jaki opublikował kołobrzeski hotel Bałtyk a którego duda nigdy nie zapłacił ...
wtedy to duda groził pozwami ale nigdy do tego nie doszło ...dzisiaj forumowy kłamca pieprzy coś o tym że zarząd hotelu przepraszał ...
nigdy nie przeprosił a duda wycofał się z drążenia sprawy -można się domyślać z jakiego powodu...;)
piszesz że ''nie lubię solidarności''
tym samym wchodzisz w ''retorykę '' forumowego ''opozycjonisty''
wyjaśniam ci więc że to pewne przekłamanie jak to co ten kmiotek wypisuje w swoim jednym z ostatnich postów moją niechęć przypisując WSZYSTKIM ludziom będących w ''s''
to wierutna bzdura i fałsz bo kiedy piszę o wszystkich robotnikach to piszę że dając ponieść się fali emocji ,wiary w to ze związek coś zmieni w ich życiu zostali perfidnie oszukani ...
dlatego piszę o ''solidaruchach'' kierując to określenie ku ludziom ze szczytów tamtego związku ...
dlatego wspominałem ''kariery 'Wałęsy ,Michnika czy Frasyniuka ...
dlatego wspominałem Kuronia czy Morawieckiego ...można do nich śmiało dopisywać kolejne nazwiska od Geremka poczynając a kończąc na jakimś Guzikiewiczu...
skornie -ja mam za sobą tamte lata i tamtą ''propagandę sukcesu''
dzisiaj ty przechodzisz swoją ...;) za kilka lat przyjdzie ci za nią zapłacić ...
ja ''spłacałem '' latami gierkowskie długi ,ty będziesz latami ''spłacał'' długi ''kaczystanu''
moja rada?- przestań bezkrytycznie wierzyć w słowa wszelkich ''jurusi'' ...;)