Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Żółtobiała Truskawka niezalogowany
31 stycznia 2020r. o 18:46
~~Ciemnopiwne Przymiotno napisał(a): No i gadaj z takim ;(
Jedną rzecz chciałbym Ci uświadomić. Jeden z podstawowych postulatów "S" to prawo do wolności słowa. Prawo, którego tu - delikatnie mówiąc - nadużywasz.
Obelgi, wulgaryzmy, ataki "ad persona". Po prosu obrzydliwe...

co ty pierdzielisz?
jaka kurna ''wolność słowa''?

chyba że masz na myśli wolność wypowiedzi dla pisowskiej kliki...to tak-oni mają prawdziwą wolność ...
ale powiedzmy że jest ...;)
co z resztą czyli dwudziestoma ''postulatami''?

i teraz kolejna twoja pierdoła...
ja nadużywam słowa?
więc przypomnę ci że kmiot zdążył już mnie w swojej ''wolności słowa'' określić ''imbecylem '' a niedawno ''kundlem ''
w odpowiedzi na to przeczytał ze będę z nim pisał ( o ile będę ) w podobnym tonie ...

o ''obelgach i wulgaryzmach'' nie będę pisał bo chyba nie wiesz o czym piszesz ...zresztą wymień bo chętnie zapoznam się z tym co jest wg. ciebie wulgaryzmem ...
kmiot nie ma najmniejszego prawa pisać do mnie o ''komuszym synku'' a skoro pisze to w odpowiedzi czyta ''solidaruch '' :]
ale zapewne on nie pisze ''ad persona'' ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
31 stycznia 2020r. o 23:16
Ty zacząłeś z wyzwiskami, więc daj już spokój. Wielki pokrzywdzony.

Nie lubisz Solidarności, już to wiemy, przestań się powtarzać. Co za maruda pieprzona.

<i>
~~Białawoszara Smagliczka niezalogowany
31 stycznia 2020r. o 23:32
skorn napisał(a): Ty zacząłeś z wyzwiskami, więc daj już spokój. Wielki pokrzywdzony.

Nie lubisz Solidarności, już to wiemy, przestań się powtarzać. Co za maruda pieprzona.

Korniszonie ,co ty wiesz o pieprzeniu ?
1 lutego 2020r. o 9:02
skorn napisał(a): Ty zacząłeś z wyzwiskami, więc daj już spokój. Wielki pokrzywdzony.

oględnie mówiąc -mylisz się ...
i dla wyjaśnienia - nie czuję się pokrzywdzony bo w tym przypadku nie mam przez kogo...
przypomnę ci jednak że ten ''konflikt'' ma swoje miejsce od chwili kiedy pierwszy raz w jakimś temacie poruszyłem fakt wielkopańskiego zachowania dudy i jego zycia na koszt związkowców ...wtedy to wkleiłem zdjęcie rachunku jaki opublikował kołobrzeski hotel Bałtyk a którego duda nigdy nie zapłacił ...
wtedy to duda groził pozwami ale nigdy do tego nie doszło ...dzisiaj forumowy kłamca pieprzy coś o tym że zarząd hotelu przepraszał ...

nigdy nie przeprosił a duda wycofał się z drążenia sprawy -można się domyślać z jakiego powodu...;)

piszesz że ''nie lubię solidarności''
tym samym wchodzisz w ''retorykę '' forumowego ''opozycjonisty''
wyjaśniam ci więc że to pewne przekłamanie jak to co ten kmiotek wypisuje w swoim jednym z ostatnich postów moją niechęć przypisując WSZYSTKIM ludziom będących w ''s''
to wierutna bzdura i fałsz bo kiedy piszę o wszystkich robotnikach to piszę że dając ponieść się fali emocji ,wiary w to ze związek coś zmieni w ich życiu zostali perfidnie oszukani ...
dlatego piszę o ''solidaruchach'' kierując to określenie ku ludziom ze szczytów tamtego związku ...
dlatego wspominałem ''kariery 'Wałęsy ,Michnika czy Frasyniuka ...
dlatego wspominałem Kuronia czy Morawieckiego ...można do nich śmiało dopisywać kolejne nazwiska od Geremka poczynając a kończąc na jakimś Guzikiewiczu...

skornie -ja mam za sobą tamte lata i tamtą ''propagandę sukcesu''
dzisiaj ty przechodzisz swoją ...;) za kilka lat przyjdzie ci za nią zapłacić ...

ja ''spłacałem '' latami gierkowskie długi ,ty będziesz latami ''spłacał'' długi ''kaczystanu''

moja rada?- przestań bezkrytycznie wierzyć w słowa wszelkich ''jurusi'' ...;)

~~Zielonkawożółty Jabłoń niezalogowany
1 lutego 2020r. o 9:23
precz zdradliwa mordo
~~Zielonkawożółty Jabłoń niezalogowany
1 lutego 2020r. o 9:26
~~Żółtobiała Truskawka napisał(a): ''solidaruchu'' pierdzielisz tu te swoje kolejne brednie nie bardzo wiem dla kogo ...
nikogo tu nie obchodzisz ...
piszesz swoje bzdury spod kilku ''kwiatuszków'' niby to cię popierających a przecież widać że pisanych twoją ręką ...
udowodniłem ci kłamstwa i oszustwa więc lepiej dla ciebie będzie jak zamilkniesz ...

teraz jak udowodniłem ci że posługujesz się nie swoimi tekstami wplatając w nie kilka swoich zdań nagle przestałeś pisać te swoje ''elaboraty'' wracając do ograniczonych ,prostackich tekstów ...
właśnie dlatego widać że te akurat są twoje...:]

co ty tu pierdzielisz o FD i tych iluś tam procentach ludzi przynależących do tego ruchu...

nawet gdyby tak było to takie były czasy ...ludzie uwierzyli że coś się może zmienić ,że to poprawi ich byt więc gremialnie przystępowali do ''s''

tyle że ich oszukiwano i oszukano stąd dzisiaj dzisiejszy ''związek'' to podejrzewam 400-500 tyś podobnych tobie oszołomów ...

operujesz ciągle tymi samymi sloganami dawno wyświechtanymi ,dzisiaj bez najmniejszego znaczenia ...

pytałem o dudę i hotel Bałtyk i co?...ponownie łżesz ...

znajdź gdziekolwiek artykuł o tym że gazeta przepraszała ...
TO DUDA STRASZYŁ POZWEM DO KTÓREGO GAZETA GO ZACHĘCAŁA ...

POZWU DUDA NIE ZŁOŻYŁ DO DZISIAJ ...hahaha

więc nie oszukuj ludzi a te swoje ''legendy'' pisz może na forum jakiejś tuby propagandowej podległej ''s''
tu byłeś od początku bajkopisarzem i takim pozostaniesz ...

dlatego mi ''powiewasz '' jak flaga na wietrze...:]
może pisz sobie z koleżką ?...dzwońcie do siebie i opowiadaj mu o swojej ''walce''
tylko przypomnij sobie co robiłeś w Wizowie i na jakim wydziale pracowałeś bo kiedy ktoś cię o to zapytał jakoś nie pamiętałes i do dzisiaj o tym cisza...

reasumując (poszukaj sobie co to znaczy :] )-albo tam nie pracowałeś albo nie chcesz się jawnie ośmieszyć bo mogą to czytać ludzie faktycznie związania z tamtejszą ''s''

byłeś pionkiem na tyle nieważnym że nawet dnia internowania nie zaliczyłeś a teraz wypinasz klatę dla orderów?
:]

wiesz co dzisiaj możesz zrobić ?...wkleić to zdjęcie z kolesiami w jakiejś ''remizie''
tyle możesz ...:]

reasumując? hahaha nienawistny frustrat
1 lutego 2020r. o 9:28
możesz sobie o tym pomarzyć ...hahaha

~~Liliowoniebieski Żagwin niezalogowany
1 lutego 2020r. o 9:35
~~Zielonkawożółty Jabłoń napisał(a):
~~Żółtobiała Truskawka napisał(a):

''solidaruchu''

byłeś pionkiem na tyle nieważnym że nawet dnia internowania nie zaliczyłeś a teraz wypinasz klatę dla orderów?

reasumując? hahaha nienawistny frustrat

Prędzej czy później żyłka mu pęknie z tej nienawiści. Żółć już go zalewa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza