~~Brunatnoruda Pragnia napisał(a):~~Porcelanowy Nachyłek napisał(a): Misją WOŚP kierowanej przez Jerzego Owsiaka jest indoktrynacja polskiej młodzieży.
Dlatego wszystkie - prawnie dozwolone - środki, które osłabią siłę rażenia tej organizacji są chwalebne.
Uważasz , że wpajanie idei i wzorów zachowań ukierunkowanych na pomaganie jest niewłaściwe??!!
"Serce głupca znajduje się w jego ustach, język mądrego znajduje się w jego sercu.":)
~~Ognistorudy Szczypiorek napisał(a): Ale robicie problemy.... jak zwykle maruderzy się trafiają. Ciężko przez parę godzin zaparkować na innej ulicy? No fakt Bolesławiec ma dwa miejsca do parkowania i akurat muszą być wolne w ten dzień. Żenada ludziska.... Nie róbcie problemów z rzeczy prostych.Twoja żenada jest większa ...
~~Fiołkowy Wrzosiec napisał(a): Parking nie jest prywatny i ulica też nie jest prywatna, a zatem niech ktokolwiek spróbuje to zamknąć... Już ja się postaram, żeby został ukarany. Nie lubię owsiaka i mu nie pakuję kasy do kieszeni, mam prawo mieć odrębne zdanie na jego temat, ale też dopilnuję, aby w tym mieście nikt nie naginał przepisów, ani ich nie naruszał. Już nie chce mi się komentować zachowania redaktorzyny, któremu żyłka zbyt mocno się chyba napięła.
~~Fiołkowy Wrzosiec napisał(a): Parking nie jest prywatny i ulica też nie jest prywatna, a zatem niech ktokolwiek spróbuje to zamknąć... Już ja się postaram, żeby został ukarany. Nie lubię owsiaka i mu nie pakuję kasy do kieszeni, mam prawo mieć odrębne zdanie na jego temat, ale też dopilnuję, aby w tym mieście nikt nie naginał przepisów, ani ich nie naruszał. Już nie chce mi się komentować zachowania redaktorzyny, któremu żyłka zbyt mocno się chyba napięła.
~~Fiołkowy Wrzosiec napisał(a): Nigdy nie wpłacę złamanego grosza dla Owsiaka i współczuję nieświadomym, co dzieje się z ich gotówką. W takim razie wzywam przeciwników Owsiaka do parkowania w niedzielę 12 stycznia w w/w miejscach. Pomóżmy społeczeństwu opamiętać się i POMYŚLEĆ !Oto jak banalna sprawa dzieli spoleczenstwo.A wystarczy odrobina dobrej woli.
~~Fiołkowy Wrzosiec napisał(a): Nigdy nie wpłacę złamanego grosza dla Owsiaka i współczuję nieświadomym, co dzieje się z ich gotówką. W takim razie wzywam przeciwników Owsiaka do parkowania w niedzielę 12 stycznia w w/w miejscach. Pomóżmy społeczeństwu opamiętać się i POMYŚLEĆ !Oto jak banalna sprawa dzieli spoleczenstwo.A wystarczy odrobina dobrej woli.
~~Fiołkowy Wrzosiec napisał(a): Nigdy nie wpłacę złamanego grosza dla Owsiaka i współczuję nieświadomym, co dzieje się z ich gotówką. W takim razie wzywam przeciwników Owsiaka do parkowania w niedzielę 12 stycznia w w/w miejscach. Pomóżmy społeczeństwu opamiętać się i POMYŚLEĆ !
emem napisał(a): Bolec.Info i bobrzanie.pl wspierają WOŚP i inne akcje charytatywne i to się nie zmieni bez względu na to czy hejterzy typu Wrzosiec będą coś wypisywać czy nie :-)
Polecam - nie spinaj się, bo Ci pęknie zyłka. Miasto jak będzie chciało zamknąć ten teren na potrzeby WOŚP to to zrobi (zakładam, że właśnie tak będzie) ;-)
Pozdr,
Marcin