~~Jasnopopielaty Kiścień napisał(a): Panie Durda, wyczerpać drogę prawną do końca. Jakim prawem ktoś /już my wiemy kto/ chce pozbawić pana prawa do wyczerpania możliwości prawnych?
a jeżeli chodzi o młodych radnych - od razu zaznaczam że nie głosowałem, przebywając za granicą, to na jestem bardzo zadowolony z waszej pracy. Pokazaliście gdzie jest miejsce rady a gdzie burmistrza. Rządy bez sprzeciwu juz się skończyły,. Akurat na mojej ulicy będzie inwestycja. za to jestem wdzięczny. Przy nastepnych wyborach zjade do kraju i na pewno zagłosuję, własnie na was. Powodzenia.
~Beżowobrązowa Śnieguliczka napisał(a): Leśna pozostanie droga do lasu, kolesiostwo stop.
~~Sinawy Hiacynt napisał(a): Bezczelny Relich jeszcze nakłania Pana Durdę żeby się nie odwoływał bo traci na tym Gmina i sołectwo Parzyce , proszę niech poda co na tym traci Gmina ,wszyscy wiemy ,że Relich ma już swojego kandydata na miejsce Pana Durdy .Może tak dla dobra Gminy podał by się do dymisji Relich .Panie Durda odwołuj się pan do końca dla dobra Gminy .