~~Ognista Mydlnica napisał(a): Czyli fobiak nie ma poczucia humoru :( . Nie ma też elementarnej wiedzy :( . Jak można neokomunistów mieszać z neoliberałami? I z którym neoliberalizmem, bo to rozmyte pojęcie.ja tobie wlasnie tobie to rozdzielilem co wrzuciles do jednego kotla. zaprzeczylem, ze mamy partie neokomunistyczne. slyszales cos o karonizmie ale nie wiesz w ktorym kosciele. sa indywidualni neomarksisci w europie ale nie ma zadnej partii.
Fobiak - musisz odrobić lekcje w twojej bazie wiedzy wikipedyjnej :) . Jak poczytasz o neoliberalizmie, poczytasz o komunistach z Razem i ich antyneoliberalnym (w każdej wersji) programie to się odezwij. Przyjemnej lektury :)
~~Różowy Len napisał(a): Kato-prawica w sensie Konfederacja.
fobiak napisał(a):~~Ognista Mydlnica napisał(a): Czyli fobiak nie ma poczucia humoru :( . Nie ma też elementarnej wiedzy :( . Jak można neokomunistów mieszać z neoliberałami? I z którym neoliberalizmem, bo to rozmyte pojęcie.ja tobie wlasnie tobie to rozdzielilem co wrzuciles do jednego kotla. zaprzeczylem, ze mamy partie neokomunistyczne. slyszales cos o karonizmie ale nie wiesz w ktorym kosciele. sa indywidualni neomarksisci w europie ale nie ma zadnej partii.
Fobiak - musisz odrobić lekcje w twojej bazie wiedzy wikipedyjnej :) . Jak poczytasz o neoliberalizmie, poczytasz o komunistach z Razem i ich antyneoliberalnym (w każdej wersji) programie to się odezwij. Przyjemnej lektury :)
~~Ochrowy Ognik napisał(a):nie rozumie ale nie musze wszystkiego rozumiec, wole rozbierac babyfobiak napisał(a):~~Ognista Mydlnica napisał(a): Czyli fobiak nie ma poczucia humoru :( . Nie ma też elementarnej wiedzy :( . Jak można neokomunistów mieszać z neoliberałami? I z którym neoliberalizmem, bo to rozmyte pojęcie.ja tobie wlasnie tobie to rozdzielilem co wrzuciles do jednego kotla. zaprzeczylem, ze mamy partie neokomunistyczne. slyszales cos o karonizmie ale nie wiesz w ktorym kosciele. sa indywidualni neomarksisci w europie ale nie ma zadnej partii.
fobiak, a ty z tej planety nadajesz czy z Księżyca? Bo może i z Księżyca komunistów nie widać, ale tu, na Ziemi, widać ich całe mnóstwo! Poza tym logika twoich wypowiedzi, jak i sposób ubierania myśli w słowa jakiś księżycowy. Powiedz mi czy ty sam rozumiesz to, co piszesz? Poczytaj co to jest rozbiór zdania i spróbuj zrobić to ze swoim tekstem. Powodzenia :)
skorn napisał(a): No popatrz pan. Za prl samorządów nie było i co? Przez 50 lat komuny przedsiębiorczośc bardzo nam rozkwitła?
Samorządy same w sobie nie sa złe. Nikt nie wie lepiej czego potrzeba lokalnie niż ludzie, którzy sa na miejscu. Wolałby pan, żeby o tym co ma byc budowane w Bolesławcu decydował Wrocław?
Problemem jest to, że samorządy to w skali mikro robią to, co warszawka w skali makro. Na pewno powinien być większy wpływ obywateli na budżet.