~~Jaskrawoczerwony Suchodrzew napisał(a): ~~Różowy Len napisał(a): ~~Jaskrawoczerwony Suchodrzew napisał(a): ~~Różowy Len napisał(a): Wyrok jeszcze o niczym nie świadczy, tym bardziej przy tak upolitycznionych sądach jakie mamy dzisiaj.
Więzienia pełne są niewinnie skazanych.
Oby w apelacji uczciwie rozstrzygnięto jak to tam z tym księdzem było.
Napisała ,,ślepa'' parafianka z Ruszowa, która nie tak dawno krzyczała zrobić przejście święty idzie.
Nie znam tego księdza i myślę że w życiu go na oczy nie widziałem. Mam tylko nadzieję że sąd nie wyciągał swoich wniosków równie pochopnie, jak ty.
Ten ksiądz już wcześniej miała ,,przygody'' pedofilskie we Wrocławiu, Legnicy tylko był kryty przez dostojników KK.
Byłeś przy tym? Widziałeś? Położył byś głowę pod topór za to że molestował? Dziś takie czasy że człowiek obawia się własne dziecko przytulić bo zaraz ktoś gotów doszukiwać się podtekstu erotycznego. Nie zazdroszczę sędziemu, bo trudno jednoznacznie stwierdzić co ten ksiądz miał w głowie, czy chciał tylko przytulić dziecko, które akurat tego potrzebowało, czy zaspokajał swoje niskie pobudki. Ale jak się wydało wyrok już przed rozprawą, co często ma miejsce, to jest już łatwiej.