~~Ziemistoszary Tytoń napisał(a): Ważne, że lanserski secik na mandolince się udał i prywatne biznesy o których ktoś wyżej pisał idą dobrze. A czemu szarej eminencji z garbem synator "podziękował"?
~~Jasnolawendowy Oczar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Suweren napisał(a): Bo w ten sposób chcą oszukać wyborców o dostać się do koryta.
I tak "chrzesniak" kreowany na fachowca...managera stał się kołem u szyje Bezpartyjnych...Romana I Gabrysiaka.
1- kilkadziesiąt milionów długu
2-nieudana eskapada w Senatorstwo
3 procesy sądowe
4..i chyba najwazniejsze...brak zdolności kredytowej i finansowej skoro na rezonans magnetyczny...składały się wszystkie gminy..gdy kolędnicy w osobach Gbrysiaka i Barczyka jeździli po prośbie.
Czasy PiS I Bezpartyjnych się skonczyly...skończyły się dotacje nieuzasadnione.Dlugi narosly...I teraz muszą pomagać gminy.
A przecież taki fachowiec od funduszy unijnych od programów...naprawiacz służby zdrowia..został usadowiony na stołku dyrektora...Kto odpowiada za ten wynik finansowy???
Starostwo chowa głowę w piasek?
~~Jasnoczerwona Szałwia napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a): To jak synusia wypieprzymy na zbity pysk ,to mamusia przyjedzie tu TIRami ?
Ciekawa jestem...wyroku pierwszego procesu..a potem następnych..gdy pozwanym jest Dyr Kamil Barczyk..
~~Ziemistoszary Tytoń napisał(a): Ważne, że lanserski secik na mandolince się udał i prywatne biznesy o których ktoś wyżej pisał idą dobrze. A czemu szarej eminencji z garbem synator "podziękował"?
~~Cyklamenowy Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszary Tytoń napisał(a): Ważne, że lanserski secik na mandolince się udał i prywatne biznesy o których ktoś wyżej pisał idą dobrze. A czemu szarej eminencji z garbem synator "podziękował"?
To nie ja...To ON winny.;)
Szukanie kozła???
~~Karmelowa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszary Tytoń napisał(a): Ważne, że lanserski secik na mandolince się udał i prywatne biznesy o których ktoś wyżej pisał idą dobrze. A czemu szarej eminencji z garbem synator "podziękował"?
To tyle mówi...o Synatorze...
~~Jasnolawendowy Oczar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Suweren napisał(a): Bo w ten sposób chcą oszukać wyborców o dostać się do koryta.
I tak "chrzesniak" kreowany na fachowca...managera stał się kołem u szyje Bezpartyjnych...Romana I Gabrysiaka.
3 procesy sądowe
4..i chyba najwazniejsze...brak zdolności kredytowej i finansowej skoro na rezonans magnetyczny...składały się wszystkie gminy..gdy kolędnicy w osobach Gbrysiaka i Barczyka jeździli po prośbie.
Czasy PiS I Bezpartyjnych się skonczyly...skończyły się dotacje nieuzasadnione.Dlugi narosly...I teraz muszą pomagać gminy.
A przecież taki fachowiec od funduszy unijnych od programów...naprawiacz służby zdrowia..został usadowiony na stołku dyrektora...Kto odpowiada za ten wynik finansowy???
3 procesy sądowe