~~Pożółkła Metasekwoja napisał(a): Kolejna afera BarczykGate
O której radni miasta i samorzadu dowiedzą się z mediów???
CI z Bogatyni jak widać właściwie swój mandat sprawują.
Impuls stracił rezonans...platforma..PSL.. konfederacja...,?
~~Krwawosina Ostróżka napisał(a): ~~Pożółkła Metasekwoja napisał(a): Kolejna afera BarczykGate
O której radni miasta i samorzadu dowiedzą się z mediów???
CI z Bogatyni jak widać właściwie swój mandat sprawują.
Impuls stracił rezonans...platforma..PSL.. konfederacja...,?
~~Iliowobłękitny Wrzos napisał(a):
Czegoś nie zrozumiałam...bo wg ustawy o samorządzie terytoriaknym:
"Starosta powiatowy podlega pod względem osobowym, w granicach przepisów regulujących stosunki państwowej służby cywilnej, wojewodzie względnie Ministrowi Spraw Wewnętrznych, pod względem służbowym zaś - bezpośrednio wojewodzie"
Czyżbym przeoczyła ze powyższe pismo było kierowane przez Wojewodę Barczyka lub ministra spraw wewnętrznych Kamila Barczyka..do NFz...??
A bolesławieccy radni których pytałam nic o ustaleniach i poruzumienuach nie wiedzieli.....??
To kto w tym powiecie rządzi.. I kto komu podleg
~~Rudawa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitny Wrzos napisał(a):
Czegoś nie zrozumiałam...bo wg ustawy o samorządzie terytoriaknym:
"Starosta powiatowy podlega pod względem osobowym, w granicach przepisów regulujących stosunki państwowej służby cywilnej, wojewodzie względnie Ministrowi Spraw Wewnętrznych, pod względem służbowym zaś - bezpośrednio wojewodzie"
Czyżbym przeoczyła ze powyższe pismo było kierowane przez Wojewodę Barczyka lub ministra spraw wewnętrznych Kamila Barczyka..do NFz...??
A bolesławieccy radni których pytałam nic o ustaleniach i poruzumienuach nie wiedzieli.....??
To kto w tym powiecie rządzi.. I kto komu podleg
Wychodzi na to że blondyn że Zgorzelca