~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Czyli co? Kasa wydana na Komercyjny Oddzial Psychiatrii Dzieciecej dla .medialnej wrzawy przez jeden dzien w Mediach była warta parę milionów?
Nie taniej by wyszło...zlecić dziennikarzom sponsorowane artykuły z .menadżerem lokowanym"..?
Mam wrażenie że zarząd powiatu zapomniał o swojej funkcji nadzorczej.nad finansami publicznymi .lub z przyzwoleniem "tego nie widzi".???
~~Fioletowa Pragnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Czyli co? Kasa wydana na Komercyjny Oddzial Psychiatrii Dzieciecej dla .medialnej wrzawy przez jeden dzien w Mediach była warta parę milionów?
Nie taniej by wyszło...zlecić dziennikarzom sponsorowane artykuły z .menadżerem lokowanym"..?
Mam wrażenie że zarząd powiatu zapomniał o swojej funkcji nadzorczej.nad finansami publicznymi .lub z przyzwoleniem "tego nie widzi".???
SKANDAL GRZMIAL MINISTER....MIESZANE UCZUCIA RODZICOW CHORYCH DZIECI...
A NA KONIEC KLAPA !!!
A MIALY BYC FRUKTY ...A WZROSLO ZADLUZENIE I MEDIALNY NIE SMAK
W INNYM PRZEDSIEBIORSTWIE CZY SZPITALU PODZIEKOWALIBY ZA WSPOLPRACE MENAGEROWI CO NIE CZUJE RYNKU....I PRZYNOSI STRATY WIZERUNKOWE I FINANSOWE...WG MOJEJ OPINII.
~~Krasny Wiciokrzew napisał(a):
Został nie smak...I ujemny wynik finansowy.
Geniusz zarządzania:)
~~Starozłota Aronia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Wiciokrzew napisał(a):
No bo lepszego w bolcu nie bylo
~~Iliowobłękitny Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłota Aronia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Wiciokrzew napisał(a):
No bo lepszego w bolcu nie bylo
.jako Synator ..
ufff
Mial naprawiać służbę zdrowia :)
No nie udało się raczej
~~Krasny Wiciokrzew napisał(a):