Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 lat po katastrofie pod Smoleńskiem.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 20:25
~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.

Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trawiasta Mina niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 20:37
zapewne niewiele się pomylę jak napiszę że o wojsku w ''stanie wojennym ''tyle wiedzą co pokazuje im PKF i tvkura...

coś tam słyszeli o ''koksownikach'' a popatrz tylko ...

prezesina szedł na południową mszę do kościoła a o stanie wojennym dowiedział się dopiero z ambony... hahaha

''onucowcy'' antonia ''drona'' to dopiero szopka ...
jak to się nazywa ''wojskiem'' to ''bohu pomyłuj'' :]

to już lepiej oddajmy się w niewolę Eskimosom...hahaha
14 kwietnia 2020r. o 21:01
~~Trawiasta Mina napisał(a): zapewne niewiele się pomylę jak napiszę że o wojsku w ''stanie wojennym ''tyle wiedzą co pokazuje im PKF i tvkura...

coś tam słyszeli o ''koksownikach'' a popatrz tylko ...

prezesina szedł na południową mszę do kościoła a o stanie wojennym dowiedział się dopiero z ambony... hahaha

''onucowcy'' antonia ''drona'' to dopiero szopka ...
jak to się nazywa ''wojskiem'' to ''bohu pomyłuj'' :]

to już lepiej oddajmy się w niewolę Eskimosom...hahaha

Ta Kurza Piechota to nawet nie umiała by napalić w koksowniku ,Kiedyś Wojsko było wzywane do odśnieżania dróg i torów kolejowych dzisiaj dzwonią do Wójta Prezydenta ,żeby im odśnieżyć drogi w jednostce , Oczywiście po 15 godz zostaje tylko portier .Kiedyś musiała być gotowość bojowa i w jednostce nie mogło być mniej jak 75 % żołnierzy ,w tym 15% na przepustkach stałych w razie potrzeby musieli wrócić do jednostki w 2 godz .
14 kwietnia 2020r. o 21:10
wiesz bo byłeś ...
dzisiaj za ''ekspertów'' robią tu często tacy co pod ciężarem ''peema'' ;) wpół by się złamali...

kiedyś jednostek po obu stronach alei strzegły oddzielne warty ,dzisiaj obiektów ''strzegą '' pan Ziutek z panem Rychem z agencji ochrony ...
jeden okulawiony a drugi z astmą ...

nic to ...ważne że mają drugą grupę inwalidzką ...;)

~~Staroróżowy Wiciokrzew niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 21:33
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.

Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "

Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.
14 kwietnia 2020r. o 21:37
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):

Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.

W kopalni Wujek strzelała milicja a nie wojsko ,pokaż mi jednego wojskowego który stanął przed Sądem za strzelanie do ludzi ,A ZOMO to nie Wojsko
14 kwietnia 2020r. o 21:47
oho ...jakiś ''opozycjonista'' ;) się objawił ...hahaha

zaraz pierdykie jakąś fotkę wujka albo stryjka ...;)
jeden na ''barykadzie '' a drugi na zomowskim czołgu...hahaha

pierdzielę to ...wolę pooglądać ''szkiełko kontaktowe'' :]

a nie jak nie Katyń to kurna Smoleńsk ...;)
14 kwietnia 2020r. o 21:53
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):

Tak to byli czterej pancerni i pies ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.