~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
~~Trawiasta Mina napisał(a): zapewne niewiele się pomylę jak napiszę że o wojsku w ''stanie wojennym ''tyle wiedzą co pokazuje im PKF i tvkura...
coś tam słyszeli o ''koksownikach'' a popatrz tylko ...
prezesina szedł na południową mszę do kościoła a o stanie wojennym dowiedział się dopiero z ambony... hahaha
''onucowcy'' antonia ''drona'' to dopiero szopka ...
jak to się nazywa ''wojskiem'' to ''bohu pomyłuj'' :]
to już lepiej oddajmy się w niewolę Eskimosom...hahaha
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "
Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.