Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
10 lat po katastrofie pod Smoleńskiem.
~~Staroróżowy Wiciokrzew niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 22:25
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):
~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.

Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "

Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.

W kopalni Wujek strzelała milicja a nie wojsko ,pokaż mi jednego wojskowego który stanął przed Sądem za strzelanie do ludzi ,A ZOMO to nie Wojsko

piekne byly te zomowskie czolgi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 22:34
~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.

Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "

Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.

W kopalni Wujek strzelała milicja a nie wojsko ,pokaż mi jednego wojskowego który stanął przed Sądem za strzelanie do ludzi ,A ZOMO to nie Wojsko

piekne byly te zomowskie czolgi.

To tych dziewięciu górników odłamkowym z czołgu zastrzelili ???
~~Błękitnoszara Brzoza niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 22:38
W kinie BOK od jutra przez 10 dni odbędzie się darmowe wyświetlanie filmu " Smoleńsk "
Frekwencja będzie taka jak na wszystkich dotychczasowych emisjach.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 22:41
~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): W kinie BOK od jutra przez 10 dni odbędzie się darmowe wyświetlanie filmu " Smoleńsk "

A jaka on była ?
~~Trawiasta Mina niezalogowany
14 kwietnia 2020r. o 22:44
~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): W kinie BOK od jutra przez 10 dni odbędzie się darmowe wyświetlanie filmu " Smoleńsk "

A jaka on była ?

do 5 osób
~Brzoskwiniowa Męczennica niezalogowany
15 kwietnia 2020r. o 6:14
Kaczyński tchórz steruje dziwny czlowiek mi począwszy od swoich wyborców a skończywszy na prezydencie. Idioci przyklaskuja a prezydent sie wciaz uczy... ot partia rządząca co wszystkich okrada...sa lepsi niz platforma!!

Zastosowana autokorekta

~~Ceglany Śnieżnik niezalogowany
15 kwietnia 2020r. o 8:29
Jest oficjalny raport o katastrofie -czy PIS ogłosił kontr raport poparty faktami ?
Jakim trzeba było być bezmózgim idiotą aby na pokładzie jednej maszyny zgromadzić tak ważnych dla naszego Państwa ludzi.Łatwo zwalać winę na wówczas rządzących a kto tak naprawdę parł na ten wylot?
~~Staroróżowy Wiciokrzew niezalogowany
15 kwietnia 2020r. o 9:01
Kto tak parl na wylot?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.