~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "
Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.
W kopalni Wujek strzelała milicja a nie wojsko ,pokaż mi jednego wojskowego który stanął przed Sądem za strzelanie do ludzi ,A ZOMO to nie Wojsko
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Żółtobrunatny Żółwik napisał(a): W stanie wojennym wojsko było za zwykłymi ludźmi teraz jest przeciwko? Chłopcze co ty za bzdury wypisujesz.
Chłopcze ja byłem w stanie wojennym w wojsku i wiem co piszę .Tego Wotu nie nazywaj wojskiem ,to jest ,,Kurza Piechota "
Oczywiscie wojsko w czolgach a ZOMO z kalsznikami strzelali do niezwyklych ludzi w kopalni Wujek. Gornicy to nie zwykli ludzie.
W kopalni Wujek strzelała milicja a nie wojsko ,pokaż mi jednego wojskowego który stanął przed Sądem za strzelanie do ludzi ,A ZOMO to nie Wojsko
piekne byly te zomowskie czolgi.
~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): W kinie BOK od jutra przez 10 dni odbędzie się darmowe wyświetlanie filmu " Smoleńsk "
Frekwencja będzie taka jak na wszystkich dotychczasowych emisjach.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): W kinie BOK od jutra przez 10 dni odbędzie się darmowe wyświetlanie filmu " Smoleńsk "
Frekwencja będzie taka jak na wszystkich dotychczasowych emisjach.
A jaka on była ?
Zastosowana autokorekta