~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a): Ty przeciez nie masz co obciagac.
Fiucie jak by ci z przodu urósł taki ząb to połowę ...ów w Bolesławcu byś zagryzł !
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): Jak tam w TVN szkiełko podało smutną wiadomość , 20 kwietnia jak co roku urodzinki Adolfa ale w związku z wprowadzeniem zakazu wstępu do lasu , informują że urodziny Hitlera w TVN odwołane . Cała prawda -całą dobę .
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a): Ty przeciez nie masz co obciagac.
Fiucie jak by ci z przodu urósł taki ząb to połowę ...ów w Bolesławcu byś zagryzł !
Jesli zab ci sluzy do gryzienia to mialem racje.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a): Ty przeciez nie masz co obciagac.
Czy ty na prawdę jesteś taki czubek, jeśli tak to nie mów na mnie czarna dupa .
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a): Ty przeciez nie masz co obciagac.
Ladnie sie okresliles.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a): Ty przeciez nie masz co obciagac.
Ladnie sie okresliles.
Ale jak mi wyliżesz to będzie biała przygłupie .
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): Jak tam w TVN szkiełko podało smutną wiadomość , 20 kwietnia jak co roku urodzinki Adolfa ale w związku z wprowadzeniem zakazu wstępu do lasu , informują że urodziny Hitlera w TVN odwołane . Cała prawda -całą dobę .