~~Czerwonopomarańczowy Limnantes napisał(a): OŚWIADCZAM że, jeżeli jakikolwiek samorządowiec pozbawi mnie mojego KONSTYTUCYJNEGO prawa do oddania głosu w wyborach prezydenckich poprzez niepodanie Poczcie Polskiej moich danych ZŁOŻĘ ODNIESIENIE DO PROKURATURY.
~~Chabrowa Celozja napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Limnantes napisał(a): OŚWIADCZAM że, jeżeli jakikolwiek samorządowiec pozbawi mnie mojego KONSTYTUCYJNEGO prawa do oddania głosu w wyborach prezydenckich poprzez niepodanie Poczcie Polskiej moich danych ZŁOŻĘ ODNIESIENIE DO PROKURATURY.
ja też
~~Forsycja napisał(a): Gminy mogą sobie nie chcieć podporządkować, ale będą musieli bo to nie jest Rzeczpospolita Szlachecka , gdzie byle szlachcic miał dużo do powiedzenia i mógł zablokować wszystko i skończyło się to trzema rozbiorami Polski . Mam nadzieje że obecna władza sobie na to nie pozwoli , bo jak będą wszyscy rządzić, to tak jakby nikt nie rządził.
Nie może jakiś tam "wójcik" szantażować Rządu i Prezydenta. bo zacznie się szerzyć bezprawie.
~~Chabrowa Celozja napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Limnantes napisał(a): OŚWIADCZAM że, jeżeli jakikolwiek samorządowiec pozbawi mnie mojego KONSTYTUCYJNEGO prawa do oddania głosu w wyborach prezydenckich poprzez niepodanie Poczcie Polskiej moich danych ZŁOŻĘ ODNIESIENIE DO PROKURATURY.
A ja doniosę że pozbawiono mnie legalnego tajnego i bezpiecznego głosowania i ze sprzedano moje dane osobowe .Ciołku wszyscy chcą głosować a nie zbierac nie potwierdzane ulotki .Walnij się w durny łeb i nie płacz jak byle kto dorwie się do twojego peselu a wlasciwie dobrze by było.
ja też