Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~Ołowiana Inkarwilla niezalogowany
12 czerwca 2020r. o 23:59
My z 'Leśnym Ruchadłem' za adriankiem.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Szkarłatnoczerwona Lilia niezalogowany
13 czerwca 2020r. o 2:43
Gonić łajze życiową Dudę! Kłamca tak samo jak premier i cały rząd pisowski! Wywalić ich razem z PO. To zwykli oszuści! Banda która na przemian nas okrada!
~~Złocisty Motylek niezalogowany
13 czerwca 2020r. o 7:35
obecni kandydaci na prezydenta nie spełniaja podstawowych oczekiwań narodu 1 kwota wolna od podatku 18 000 zł 2 najnizsza krajowa 4500 netto(obniżone koszty pracy do 270 zł) 3 zniesiony podatek dochodowy 4 zniesiony podatek konsumpcyny 5 wszystkie szczepienia dobrowolne 6 przywrócenie służby zdrowia do kondycji zapewniającej bezpieczeństwo 7 zniesienie ustawy 1066 i 447 ,.,.8 wszystkie kopaliny w rekach polaków i dywidenda dla kazdego obywatela POLSKIEGO od sprzedanych kopalin,uwierzcie mi że mamy tyle złota gazu srebra tytanu miedzi itp że polacy przez najbliższe 700mlat nie musieli by pracować .
~~Bursztynowa Szachownica niezalogowany
13 czerwca 2020r. o 7:39
,,uwierzcie mi że mamy tyle złota gazu srebra tytanu miedzi itp że polacy przez najbliższe 700mlat nie musieli by pracować .''

Ani chodzić do szkoły .
~~Złocisty Motylek niezalogowany
13 czerwca 2020r. o 9:34
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/rothschildowie-przeznaczyli-65-bilionow-dolarow-na-skorumpowanie-rzadow-i-likwidacje-oponentow-2020-06
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
13 czerwca 2020r. o 17:48
LGBT sztandarowy temat na czas wyborów ze strony pis. Ale jak spytasz co to ,to ............
i wy mówicie że inni szczują.Nie wiem czy zauważyliście że kandydaci pierniczą farmazony
mówią o sprawach na które nie mają i nie będą mieli żadnego wpływu. A nasz prezydent troszkę ma bo ma długopis i bez refleksyjnie podpisuje największe brednie jakie mu podsuną.
Czy dalej taki człowiek ma być prezydentem naszego kraju ? Czy dalej taka partia i jej szary poseł Kaczyński ma nam ustawiać życie?
211
skorn
13 czerwca 2020r. o 17:50
~Szkarłatnoczerwona Lilia napisał(a): Gonić łajze życiową Dudę! Kłamca tak samo jak premier i cały rząd pisowski! Wywalić ich razem z PO. To zwykli oszuści! Banda która na przemian nas okrada!

amen

<i>
~~Niebieskofioletowy Rdest niezalogowany
14 czerwca 2020r. o 8:55

Jacek Wilk @JacekWilkPL

Cóż, rozsierdzilem masę pisowców, którzy są pewni - nie wiadomo dlaczego - że oczywiście musimy głosować na PADPiSa. Ja nigdy nie poprę pisowskiej żydokomuny, która buduje socjalizm, zawraca nas do PRL i opiera swe rządy na totalnym bezprawiu.
REKLAMAMrowka zaprasza