~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Jestem przekonany,że jak buraczek-szaraczek Kaczyński dojdzie do wniosku,że pan Duda nie ma szans na reelekcję to nastąpi nasilenie zachorowań na korono wirusa i zawiesi się lub odwoła wybory. Te wybory nie będą uczciwe bo pisuar...y to ludzie bez honoru ;hipokryci i kłamcy.
mam od kilku dni podobne spostrzezenia ...
pisałem tu ze na kilka dni przed wyborami ,widząc że są przegrani ogłoszą stan wyjątkowy co z ''urzędu'' przedłuży kadencję dudy a im czas na końcowe ''nachapanie się ''
''Zapewne nieprzyjemną dla prezesa niespodziankę, przygotowali sąsiedzi. Widać, że polityka pana Jarosława im raczej nie odpowiada, bo na swym balkonie wywiesili baner z wizerunkiem największego ponoć kontrkandydata Andrzeja Dudy w wyborach prezydenckich.
I o ile na co dzień willi Kaczyńskiego strzegą zastępy policji, a osoby z zewnątrz nie mogą nawet podejść do ogrodzenia jego domu, tu mundurowi nie mogą nic uczynić. Nikt bowiem na teren posiadłości pana Kaczyńskiego nie wkracza, prawa też nikt nie łamie. ''
super sąsiedzi ...
widząc ten baner mckwacz powinien w tym widzieć to ...[img=1591886055_c8wnh98.jpg]