Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~~Śnieżnobiały Moszenki niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 17:01
Duda zarzucał zagranicznym dziennikarzom wyrwanie jego słów o LGBT z kontekstu. Odpowiadają: Znamy polski

Na zarzuty prezydenta odpowiedzieli też dziennikarze, między innymi korespondent "Guardiana" w Warszawie, Christian Davis.

"Każda z wymienionych przez pana redakcji z przyjemnością wyśle reportera i kamerzystę do prezydenckiego pałacu, by dowiedzieć się, co dokładnie miał pan na myśli, mówiąc, że ideologia LGBT jest gorsza od komunistycznej indoktrynacji. Zgodzi się pan na wywiad?" - napisał na Twitterze Christian Davis. Wcześniej dziennikarz zauważył, że prezydent robi z siebie głupca, a jego wypowiedzi są "kompletnym bełkotem".

QRNA ZAMIECIONY ,YAREK NIE BĘDZIE ZADOWOLONY.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
22258
#Horus nieaktywny
15 czerwca 2020r. o 18:03
[img=1592236861_7x1sfh4.jpg]

Dopisane 15.06.2020r. o godz. 18:03:

no to po dzisiejszym programie ''tak jest'' -właśnie trwa- ''pinokio'' ma ''ciepło'' ;)

a co na to ''budyń''?
~Złocistoruda Czarnuszka niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 20:21
a 'leśne ruchadło' co doradza 'kolanowirusowi'?
~~Zielony Krokus niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 20:56
~Złocistoruda Czarnuszka napisał(a): a 'leśne ruchadło' co doradza 'kolanowirusowi'?

A ja mam takie pytanie. Często słysze ten zwrot "lesne ruchadło" . Kogo on dotyczy?
Grzecznie pytam, bo naprawdę nie wiem...
~~Zielony Krokus niezalogowany
15 czerwca 2020r. o 21:09
~~Zielony Krokus napisał(a):
~Złocistoruda Czarnuszka napisał(a): a 'leśne ruchadło' co doradza 'kolanowirusowi'?

A ja mam takie pytanie. Często słysze ten zwrot "lesne ruchadło" . Kogo on dotyczy?
Grzecznie pytam, bo naprawdę nie wiem...

Już wiem :-)
~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 8:04
ujawnić

majątki

żon

Morawieckiego i Szumowskiego
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 8:50
~~Pszeniczna Cykoria napisał(a): ujawnić

majątki

żon

Morawieckiego i Szumowskiego

Przede wszystkim zmienić prawo,które zakaże dziadowskich praktyk to może wtedy dowiemy się prawdy o prawdziwych majątkach polityków - ale jakoś żadna opcja polityczna nie chce się za to zabrać - ciekawe dlaczego?
6979
E
16 czerwca 2020r. o 9:13
[img=1592291592_5xs5agk.jpg]

Ufff

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.