Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 9:07
po debacie poparcie dla pis tak wy...ało
że producenci wprowadzają nową serię telewizorów
która dostępna była wcześniej jedynie na wybranych rynkach:
w Rosji, Turcji, Białorusi i Korei Północnej
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Platynowy Mak niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 9:51
Nudna ta debata była jak flaki z olejem.
Trzaskowski wyraźnie nie chciał w niej uczestniczyć. Zachowywał się jak zbuntowany chłopiec wywołany do tablicy. Gdy zadaje mu się proste pytania to podobnie jak Kosiniak odpowiada tak, aby z odpowiedzi nie wynikało nic. Duda też nie zabłysnął, ale jego małym sukcesem jest to, że nie odpowiadał na zaczepki kontrkandydatów (Biedronia, Hołowni, Trzaskowskiego).
Mistrzostwo niekompetencji osiągnął w tej debacie Hołownia. Chyba po raz pierwszy miałem okazję tak dobitnie uświadomić sobie, że ten facet się po prostu na niczym nie zna.
Wydaje mi się, że debata nic nie zmienia. Ci co chcą Rafała to dalej go będą chcieli. Z Dudą podobnie.
Jedynie Hołownia i Kosiniak może stracić.
A teraz zabawię się w wyniki wyborów. Pierwsza trójka:
1.Duda
2.Trzaskowski
3.Bosak

~~Różowy Len niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 11:42
~Platynowy Mak napisał(a):
1.Duda
2.Trzaskowski
3.Bosak

Jeszcze jedna debata i mamy
1. Duda
2. Bosak

A w drugiej turze wygrywa Bosak
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 12:14
~~Różowy Len napisał(a):
~Platynowy Mak napisał(a):
1.Duda
2.Trzaskowski
3.Bosak

Jeszcze jedna debata i mamy
1. Duda
2. Bosak

A w drugiej turze wygrywa Bosak

Nie jestem zwolennikiem Bosaka ale jeśli miał bym pewność że wygra z krzykczem to bym na niego zagłosował ,każdy tylko nie Duda .
~~Ciemnofioletowy Sundaville niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 12:25
Każdy, byle nie Duda - popieram. Ale tylko Hołownia jest bezpartyjny i nie ma nikogo nad sobą. Dajcie szansę inteligentnemu zwykłemu facetowi. Może nie uwikła się w układy. Dudy mam dość z wielu powodów, ale Trzaskowski jest ze złodziejskiej partii - ukradli kasę z OFE i byli uwikłani w narkotykowe przestępstwa z mafią kolumbijską. Żaden z nich nie powinien wygrać - ani Duda, ani Trzaskowski, bo nic dobrego z nimi nas nie czeka.
Pis, to niech zabierze plusy i obniży PIT do 10%, wtedy zagłosuję na Dudę, albo jakieś ksero.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 12:53
~~Ciemnofioletowy Sundaville napisał(a): Każdy, byle nie Duda - popieram. Ale tylko Hołownia jest bezpartyjny i nie ma nikogo nad sobą. Dajcie szansę inteligentnemu zwykłemu facetowi. Może nie uwikła się w układy. Dudy mam dość z wielu powodów, ale Trzaskowski jest ze złodziejskiej partii - ukradli kasę z OFE i byli uwikłani w narkotykowe przestępstwa z mafią kolumbijską. Żaden z nich nie powinien wygrać - ani Duda, ani Trzaskowski, bo nic dobrego z nimi nas nie czeka.
Pis, to niech zabierze plusy i obniży PIT do 10%, wtedy zagłosuję na Dudę, albo jakieś ksero.

Niech będzie HOŁOWNIA karzdy tylko nie DUDA
~Płowożółta Aukuba niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 14:24
Dostał 13 emeryturę dostanie 14, dostał godną rewaloryzację ale wciąż wyje "z Dudą nic dobrego nas nie czeka". Pamięta, że coś było, ale nie wie co dawał i kto dał i po co. A w ogóle kto rządzi ...PSL?
~~Zielononiebieska Dąbrówka niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 14:56
~Płowożółta Aukuba napisał(a): Dostał 13 emeryturę dostanie 14, dostał godną rewaloryzację ale wciąż wyje "z Dudą nic dobrego nas nie czeka". Pamięta, że coś było, ale nie wie co dawał i kto dał i po co. A w ogóle kto rządzi ...PSL?

Jak czytam takie teksty, że PIS nam coś dał to mi sie słabo robi. PIS NIC nam Nie dał! Nasuwa sie pytanie ile PIS nam zabrał.? Dużo osób pisze o tych 13 i 14 emeryturach, a ja sie pytam gdzie są składki mojego zmarłego męża i wielu innych, którzy odkładali na tą emeryture i jej nie dożyli? Odpowiedz nasuwa sie sama - zabrał je rząd. Więc prosze nie pisać głupot o tej jałmużnej. W innych krajach ( np w Niemczech) wdowa otrzymuje swoją emeryturę i dodatkowo 60% po zmarłym mężu. U nas składki emerytalne nie są dziedziczone - zabiera je państwo, więc nie mam powodów być wdzięczna za te ochłapy. To są moje pieniądze!!!