Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

22258
#Horus nieaktywny
17 czerwca 2020r. o 21:22
oglądasz?

ja patrzę ...;)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
17 czerwca 2020r. o 21:28
Horus napisał(a): oglądasz?

ja patrzę ...;)

Patrzę i zastanawiam się co za dziwny czlowiek wymyślił taką formułę debaty - to nie debata tylko monolog kandydatów - szkoda.

Zastosowana autokorekta

~~Pszeniczna Cykoria niezalogowany
17 czerwca 2020r. o 22:01
https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2020-nowy-sondaz-rafal-trzaskowski-wygrywa-z-andrzejem-duda-w-ii-turze-6522547319752833a

Duda pod kreską
~~Rumiany Ambrowiec niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 4:21
TVP Info na swoim koncie na Twitterze zorganizowało sondę z pytaniem, kto wygrał debatę. W gronie czterech kandydatów prowadzenie objął kandydat Koalicji Obywatelskiej. Miał przewagę i na 15 minut przed jej końcem zdobył 71 procent głosów. To właśnie wtedy sonda została unieważniona przez publiczną telewizję. Jak to?

Rafał Trzaskowski znalazł się w grupie z Andrzejem Dudą, Szymonem Hołownią i Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem. W głosowaniu internautów uzyskał większość głosów. O godz. 22:07 kandydat KO miał 71,8 proc. głosów, a Andrzej Duda 21,4 proc. TVP Info poinformowało jednak, że sonda zostaje unieważniona.
~~Piwny Bodziszek niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 5:59
Jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym, by głosować na Czaskoskiego? Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś popiera Żóltka, Witkowskiego czy Piotrowskiego, ale żeby zmarnować głos na tego dzbana, jakim jest Czaskowski??? Nigdy tych ludzi nie zrozumiem.
~Rdzawoczerwony Grab niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 6:30
Pytania prosto od Kaczyńskiego. Duda do wywalania z zbity ryj! TVP zamknąć!
~~Bladoróżowy Rabarbar niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 7:06
~~Piwny Bodziszek napisał(a): Jakim trzeba być nieudacznikiem życiowym, by głosować na Czaskoskiego? Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś popiera Żóltka, Witkowskiego czy Piotrowskiego, ale żeby zmarnować głos na tego dzbana, jakim jest Czaskowski??? Nigdy tych ludzi nie zrozumiem.

Aleś ty dowcipny polaku -katoliku .
Czaskowski - normalnie boki zrywać .
~~Karmazynowy Perukowiec niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 7:23
TVP przygotowała pytania , które prawdopodobnie przesłał jej prezes. Kpina, chamstwo, manipulacja. Oni oderwali się od ludzi.