~Ciemnogranatowa Kalina napisał(a): Konwalia:
1) zdjec nie robila policja tylko Pan Bernard,
2) ciezarowka stoi po skosie, czyli wjazd na lewy pas zajal jej ok 40-50m, niemozliwe aby byl to dystans od uuderzenia do zatrzymania
3) zderzenie nastapilo centralnie, bez ofsetu, moze to oznaczac, ze zdarzenie bylo nagle i kierowca nie mial czasu na reakcje
4) passat stoi obrocony, ale nie z powodu uderzenia. Po uderzeniu nastapilo szczepienie pojazdow, zmiana kierunku ruchu ciezarowki w koncowej fazie spowodowala roszzczepienie pojazdow i taki a nie inny uklad. Obrot nie wystepuje przy zderzeniu centralnie czolowym.
Jak widac masz powazne braki wiedzy w mechanice ruchu oraz w mechanice zderzen. Szczerze Ci zycze, aby osoby, ktore tu publicznie pomowiles pozwaly Cie do sadu. Nic nie wiesz, a robisz z siebie specjaliste i jeszcze probujesz wmowic swoje glupie teorie innym... Zal mi Ciebie...
1. Ja zadaje pytania
2. Nie pomowilam nikogo lece po nazwisku i zapewniam cie ze policja mnie nie pozwie bo mowie PRAWDE i oni o tym doskonale wiedza
3. jeszcze raz na ktorym pasie nastapilo zderzenie? bo ze zdjec ktore wykonal ktokolwiek nie widac zeby VW zjechal tyle. Na ktorym pasie nastapilo zderzenie. NIE JEST ZADANIEM DROGOWKI ORZEKAC O WINIE ANI PUBLIKOWAC CZYJA BYLA WINA OD TAKICH DECYZJI JEST SĄD EWENTUALNIE O JAKIES AKCJI LUB NIEACJI PROKURATOR NIE drogowka
4. Switnie ze prasa robi fotki sa znacznie lepsze od tych zrobilnychprzez policyjnego technika