Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

~~Jasnożółta Gynostemma niezalogowany
28 czerwca 2020r. o 21:08
Horus napisał(a): jakiej odpowiedzi?
na jakie pytanie?
a kim ty jesteś bym ciebie pilnował i na każde bzdurne zapewne pytanie odpowiadał/

popatrz na ile pytań wszelkiej maści korniszonki czy qwax-y nie odpowiedzieli?
popatrz na oriona jak się miga ...

a ty mi tu z pytaniami?

nauczycie się z szacunkiem odnosić do innych to i wam szacunek się odda ...
a tak to można spokojnie was ''olewać'' :]Dopisane 28.06.2020r. o godz. 21:01:7,4?

w porównaniu z korwinem to sukces...

ale w sumie dotkliwa porażka bo i za Hołownią ...

:]

tak kończą cieniasy...hahaha

Pochwal się jak twój Biedroń :-) . Podaj receptę jak uwolnić lewicę od Biedronia i jemu podobnych :-) .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
28 czerwca 2020r. o 21:15
ty jesteś tak zaślepiony ze nawet nie pamiętasz jak od początku pisałem że jedynym na kogo zagłosuję będzie Trzaskowski?
ja tu wprost pisałem że drukowałem karty by rozdać je znajomym ....
a ty tu teraz pierdzielisz o Biedroniu...

ogarnij się chłopie...

jedno jest pewne ...

konfederaci'' ponownie są przegranymi ...:]

teraz druga tura i tylko czekam jak ''konfederaci'' swoje ''idee'' poślą w pisDU...
tak będzie...

to będzie taki ''drugi psl'' ....hahaha
28 czerwca 2020r. o 21:21
Horus, zachowujesz się jak gość miękkim h..jem robiony, który tylko potrafi przykleić się do większości bez zdania i własnych poglądów. Szkoda, że tak późno zdecydowałem się wejść na temat konfederacji, bo chętnie bym Cię po gimnastykował ' miękki lamusie " . Przed wyborami parlamentarnymi przypilnuję aby udowodnić Ci brak własnego zdania. Co do Rosji, to mam swoje zdanie, którego ktoś ubezwłasnowolniony, przyspawany do krzesła przed TVP nie zrozumie :-) .

ps.
Na znak swojej europejskiej wolności, ubierz maseczkę i zdezynfekuj ręce zgodnie z zaleceniami Twojego kapłana :-) .
28 czerwca 2020r. o 21:31
Horus, a czym się różni w poglądach Biedroń i Rabiej od Trzaskowskiego ? Podpowiem Ci : Biedroń i Rabiej mają przynajmniej swoje zdanie , jasno określone poglądy i postępują zgodnie ze swoimi przekonaniami ( których nie trawię ale szanuję ich za konsekwencję). Trzaskowski to kameleon, który powie prawdę jak się pomyli. dalsza dyskusja mnie nie interesuje, bo kandydat konfederacji odpadł. POzoranci, to Twoja specjalność więc taplaj się w kłamstwach powtarzanych przez Twojego kapłana ! Głosuj na niego a może w porozumieniu z kolesiami zreprywatyzuje twoje mieszkanie miękka pało :-).
22258
#Horus nieaktywny
28 czerwca 2020r. o 21:54

a co mnie może obchodzić zdanie kogoś takiego jak ty?
a co do ''gimnastyki'' to sam się nieźle nagimnastykowałeś by nie odpowiedzieć na żadne postawione pytanie...
więc kto tu jest ''mientką pałą''?

przegrał Bosak a ty razem z nim..i super...:]

'' Co do Rosji, to mam swoje zdanie, ...'' którego tu nigdy nie objawiłeś ...hahaha

szef nie pozwolił?:]

i kto tu jest ubezwłasnowolniony?...
teraz oznajmiasz że znikasz?
wstyd po porażce ?... czy wstyd przed kompromitacją kiedy ''konfederaci'' pójdą tam gdzie korwinowi ''będzie wygodniej''...;)

a maseczkę wchodząc do sklepu zakładam bo ja na swoje pieniądze pracuję a nie jak twój Bosak liczy na ''drapane''
ja jutro pojadę popracować a twój Bosak będzie się zastanawiał z kim wejść w układ by coś ''ugrać''...;)

a takie bzdety o szacunku do Biedronia to wciskaj swoim ...
pierwsze co zrobiłeś to w pierwszym poście wspomniałeś mnie i Biedronia...

''szacunek'' to całkowicie obce wam pojęcie ..
więc dobrze ze znikasz...
im mniej was tym lepiej dla Polski ... :)
~~Bura Miesiącznica niezalogowany
28 czerwca 2020r. o 22:01
Horusek co tak spuścileś z tonu, śmiejesz się , że przegrała konfederacja :D wieszczyłeś klęskę Dudy i co teraz, morda w kubełek :D
28 czerwca 2020r. o 22:08
Horus napisał(a):
a co mnie może obchodzić zdanie kogoś takiego jak ty?
a co do ''gimnastyki'' to sam się nieźle nagimnastykowałeś by nie odpowiedzieć na żadne postawione pytanie...
więc kto tu jest ''mientką pałą''?

przegrał Bosak a ty razem z nim..i super...:]

'' Co do Rosji, to mam swoje zdanie, ...'' którego tu nigdy nie objawiłeś ...hahaha

szef nie pozwolił?:]

i kto tu jest ubezwłasnowolniony?...
teraz oznajmiasz że znikasz?
wstyd po porażce ?... czy wstyd przed kompromitacją kiedy ''konfederaci'' pójdą tam gdzie korwinowi ''będzie wygodniej''...;)

a maseczkę wchodząc do sklepu zakładam bo ja na swoje pieniądze pracuję a nie jak twój Bosak liczy na ''drapane''
ja jutro pojadę popracować a twój Bosak będzie się zastanawiał z kim wejść w układ by coś ''ugrać''...;)

a takie bzdety o szacunku do Biedronia to wciskaj swoim ...
pierwsze co zrobiłeś to w pierwszym poście wspomniałeś mnie i Biedronia...

''szacunek'' to całkowicie obce wam pojęcie ..
więc dobrze ze znikasz...
im mniej was tym lepiej dla Polski ... :)

Tumanie, piszę ci, że dopiero wszedłem do twojego bagienka a ty nadal swoje. typowy wyborca Trzaskowskiego :-) .
14677
#Orion nieaktywny
28 czerwca 2020r. o 22:21
Dla Konfederacji nie ma znaczenia kto wygrał, bo praktycznie jeszcze nikt nie wygrał.

To, że Bosak nie dojdzie do drugiej tur,y to było do przewidzenia.
PiS chciał zeżreć wszystkie stołki i może mu wyjść to bokiem.
W sejmie dali marszałka nawet lewicy, ale dla Konfederacji praktycznie nie dali nic.
Na miejscu Bosaka dałbym swoim wyborcom " wolną rękę".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.