Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

22258
#Horus nieaktywny
28 czerwca 2020r. o 22:41
wiecie co?
wolę na ''czwórce'' oglądać film z domieszką rosyjskiej propagandy niż czytać waszą ...
czy to pisdzielską czy konfederacką...:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
28 czerwca 2020r. o 23:28
Czwarty wynik kogos, kto kampanię miał jedynie w internecie, bo jest bojkotowany przez prawie wszystkie telewizje, to całkiem dobry wynik. Jakby nie patrzeć wyprzedził lidera PSL i Biedronia., którzy są dużo bardziej rozpoznawalni i popularni.

Co do drugiej tury, kto powiedział, że wyborcy Bosaka muszą zagłosować na któregokolwiek z kandydatów? : )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
29 czerwca 2020r. o 7:13

naszedł czas że mogę wam pokazać kto co powiedział o tym dlaczego w Winnickim widzi kogoś komu nie przeszkadza faszystowska symbolika...

napisz korniszonku w prostych słowach kim jest taki człowiek któremu to nie przeszkadza ...
kim jest człowiek który sobie robi ''sweetfocie '' z jawnym faszystą i nie ma oporów by zamieszczać te fotki na swoim ''tweetku''?

no i na koniec - jak nazwać koleżków Winnickiego którzy są jego najbliższymi koleżkami czy współpracownikami ...czyli Andruszkiewicz czy Bosak?

''Gdyby nie faszystowskie i nazistowskie symbole, to polska policja nie musiałaby interweniować - napisał w niedzielę na Twitterze szef MSWiA Joachim Brudziński, odnosząc się do niedzielnej demonstracji Młodzieży Wszechpolskiej i Ruchu Narodowego w Katowicach.

Tagi:BrudzińskiMSWiAMłodzież Wszechpolskademonstracje
9 zatrzymanych po niedzielnej demonstracji narodowców w Katowicach
"Panie Pośle, gdyby Pan wpłynął na organizatorów narodowych demonstracji, aby skuteczniej eliminowali ze swoich szeregów idiotów eksponujących faszystowskie i nazistowskie symbole to polska Policja nie musiałaby interweniować" - napisał w odpowiedzi Winnickiemu szef MSWiA Joachim Brudziński. Dodał, że "Ruch Narodowy nie byłby kompromitowany w oczach Polaków".

jak znajdziesz w sobie odrobinę odwagi na odszukanie reszty krytyki Winnickiego oczytasz i ostrzejsze określenia...;)
i nie będą to słowa tylko ''jojo'' brudzińskiego...;)

ja resztę znam ale przynajmniej chwilowo zachowam to dla siebie bo nie będę przecież sam sobie psuł zabawy...
a tej dostarczasz mi bardzo często ...

tak korniszonku...
przegrał Bosak ,przegrały jego ''idee'' i przegrałeś ty z ''RZESZĄ '' -hahaha- tobie podobnych ...

jak myślisz- komu w drugiej turze ''odda'' swoje głosy ''konfederacja''?
[img=1593407636_9awv5z1.jpg]
~Czerwonobrązowa Runianka niezalogowany
29 czerwca 2020r. o 11:17
Konfederacja jest normalną propolską partią, lewacy ani Pis ni mogą tego zrozumieć. Takie partie jak PO i PiS zawsze muszą mieć nad sobą czyjegoś buta, bata, czy jak kto woli.
Wynik Konfederacji dobry, choć spodziewałem się lepszy, ale szkalumnie które na nich rzucał menstrimowe media zrobiły swoje.
211
skorn
29 czerwca 2020r. o 17:33
Konfederacja nikomu nie udziela poparcia w II turze.

https://300gospodarka.pl/news/programy-wyborcze-kandydatow-na-prezydenta-ing-bank-sprawdzil-ktore-sa-najwiekszym-obciazeniem-dla-budzetu

<i>
13926
qwax_
29 czerwca 2020r. o 19:09
Horus napisał(a): jak myślisz- komu w drugiej turze ''odda'' swoje głosy ''konfederacja''?

Nikomu.
I co zdziwiony? Całe twoje "teorie" jak zwykle poszły się je...;)[img=1593450527_u99rmwc.png]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Tabaczkowy Starzec niezalogowany
29 czerwca 2020r. o 20:27
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): jak myślisz- komu w drugiej turze ''odda'' swoje głosy ''konfederacja''?

Nikomu.
I co zdziwiony? Całe twoje "teorie" jak zwykle poszły się je...;)[img=1593450527_u99rmwc.png]

Nikomu Głupia Papugo , jak słusznie zauważył Ksawery :) Głosowałem na Bosego , którego gównem obrzucasz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości . Drugą turę olewam .

ps. Marcinie poklikaj i oddzwoń mi hasło do Kwiatu Życia , jeśli prosić mogę :)

Zastosowana autokorekta

~~Perłowoszary Zawilec niezalogowany
29 czerwca 2020r. o 20:41
myślę że guzik kogoś obchodzi kogo taki dureń jak ty będzie popierał ale zapewne sąd zainteresuje jakim prawem używasz tu nazwisk
właśnie dlatego odpowiesz za wszystko w tym za bezprawne używanie bez zezwolenia czyjegoś nazwiska Piotrze Różański
będzie bolało
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza