Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

22258
#Horus nieaktywny
6 lipca 2020r. o 21:08
oj tam...
teraz piszesz że nie pódziesz a jak przyjdzie co do czego to...;)

popatrz na ''kofederatów''
zarzekali się że nie poprą nikogo a jak co do czego , to polecą w podskokach głosować na dudę ...

''chorągiewy'' :]
dla pełnej sakwy sprzedadzą się jak ostatnie ...:]

dlaczego tak nie cierpię wszelkich rysiów''pysiów'' czarneckich?
dlaczego nie cierpię wszelkich morawieckich?

a jeszcze nie tak dawno w marszu zwanym ''narodowym'' szli w dosyć znacznej odległości od siebie ...;)

DZISIAJ PÓJDĄ W KOLEJNYM MARSZY RĄSIA W RĄSIE ...HAHAHA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafranowa Gailadia niezalogowany
6 lipca 2020r. o 21:10
Caryca Katarzyna II (Niemka z pochodzenia) powiedziała:"Polaków żeby pokonać trzeba ich tylko skłócić ze sobą, napuścić ich na siebie" w inny sposób ich nie pokonasz.

PO i PiS super przestrzegają tej zasady, tak jakby działali przeciw naszemu narodowi i naszemu państwu.

We Wrocławiu w Dzień Niepodległości Polski, nasza policja żelaznymi pałkami biła naszych patriotów.
Przecież tam jest we władzach człowiek od nas Cezary Przybylski.
Jak mam na to dzisiaj patrzeć ?

&t=1960s
22258
#Horus nieaktywny
6 lipca 2020r. o 21:20
myślę że albo kłamiesz albo przekręcasz fakty...
jestem pewien że patrioty maszerującego z podniesioną głową ,odsłoniętą twarzą i śpiewającego patriotyczne e pieśni Policja nie lała...

jeśli lała to zakapturzonych typów z rasistowskimi lub faszyzującymi hasłami ...

a skoro tak -to słusznie ...
6 lipca 2020r. o 21:51
Horus napisał(a): myślę że albo kłamiesz albo przekręcasz fakty...
jestem pewien że patrioty maszerującego z podniesioną głową ,odsłoniętą twarzą i śpiewającego patriotyczne e pieśni Policja nie lała...

jeśli lała to zakapturzonych typów z rasistowskimi lub faszyzującymi hasłami ...

a skoro tak -to słusznie ...

Horus, albo nic nie śledzisz, co się dzieje obok Ciebie, albo grasz głupa, potocznie mówiąc.
6 lipca 2020r. o 22:02
Horus jeszcze jedno: Pisałem Ci tu, że to lewica jest partią faszystowską.

Więc nie wprowadzaj nieuków w błąd, bo ludzie którzy nic nie czytają to na pewno Ci uwierzą.
Polscy patrioci, nawet w czasie II wojny walczyli z faszystami. Socjalizm Narodowy niemiecki. to była partia faszystowska i Narodowa Partia Faszystowska we Włoszech.

Czy jest jakaś partia w Polsce która ma w swojej nazwie Faszystowska?

Chyba Koalicja Obywatelska, bo dzisiaj jej gwizdaki na wiecu Dudy w Bolesławcu tak się zachowywali, jak typowi faszyści.
211
skorn
6 lipca 2020r. o 22:08
Horus napisał(a): myślę że albo kłamiesz albo przekręcasz fakty

To raczej w twoim stylu

<i>
6 lipca 2020r. o 22:35
skorn napisał(a):
Horus napisał(a): myślę że albo kłamiesz albo przekręcasz fakty

To raczej w twoim stylu

Tak właśnie było za czasów PO i Tuska., a we Wrocławiu było jeszcze gorzej bo bili ludzi żelaznymi pałkami. Niestety nikt nie miał zasłoniętej twarzy.

Horus na pewno o tym wie, bo pisał na tym forum o Jacku Mędlaru.
~~Turkusowa Krwawnica niezalogowany
6 lipca 2020r. o 23:20
Panna nie była na ostatnim marszu Polaków , ale Jacek Mendlar był i zlali gościa wodą , gumowymi kulami , ale Głupia Papuga ... tuskowa opozycja , , dalej będzie ględzić , że ksiondz były i faszystowski narodowiec i pedofil za pewne . Bo jak ksiondz to łatka przypięta przez Głupią Papugę ...

Boże Ty mój ... Zamachowski nauczył się wreszcie tekstu :D

... uwielbia Panna Mądrych Ludzi , a Głupich Papug nie cierpi :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!