takie pawełki jak ty biegaja do wyborów...
ja to robię pierwszy raz od czasów pierwszej kadencji Kwaśniewskiego ...
i kto jest naiwniakiem?
a robię to tylko i wyłącznie dlatego by wypierdzielić za burtę takich mckwaczy ,dudów czy morawieckich...
ty zagłosujesz na kogo?
na bliższego ci dudę bo tak ''szefy kazali'' :]
paweł ...ja mam za sobą czasy''komuny'' ...nie takie ''szopki '' za mną ...
a ty nawet ''komuny'' nie pamiętasz bo w tym czasie w wymiętych portkach biegałeś po podwórku za obręczą ...
"Kupił" cię minister z rządu Tuska. W cudzysłowiu, bo tak naprawdę oddałeś mu głos za nic. Nic o nim nie wiesz, czy będzie obniżał czy podwyższał podatki, czy odda mienie bezspadkowe itp. itd. Nic o nim nie wiesz, ale oddasz mu swój głos ; )
zaraz ...
a kim jest obecny ''pinokio' morawiecki?
czy to nie czasem doradca Tuska?
jemu mam wierzyć?
czy nie napisałem ci że Trzaskowski ma moje poparcie bo to jedyna realna siła na wysadzenie w powietrze pisdzielskiej kasty ?
a ty i twoi ją chcecie poprzeć ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.