Horus napisał(a):
przed chwilą w tvn-e sam Bosak ...
i ponownie te słowa - będziemy się bacznie przyglądać rozwojowi
hahahasytuacji ...
czy to nie jest czasem odpowiedź na to co wcześniej wkleiłem?
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Koryciarze z Platformy są niegroźni. Miliony zajumane z OFE, żeby łatać dziurę budżetową, to jest ok według janusza... : )
No to macie obraz typowego wyborcy Trzaskowskiego.
Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:12:Wszystkie partie kalkulują, bo celem każdej z nich jest rządzenie. Nie mam z tym problemu tak długo, jak partia na którą głosuję, trzyma się swojego programu.
A że niektórzy wszędzie widzą hitlera? Może to się leczy, nie wiem, nie moja sprawa ; )
skorn napisał(a): Koryciarze z Platformy są niegroźni. Miliony zajumane z OFE, żeby łatać dziurę budżetową, to jest ok według janusza... : )
No to macie obraz typowego wyborcy Trzaskowskiego.
Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:12:Wszystkie partie kalkulują, bo celem każdej z nich jest rządzenie. Nie mam z tym problemu tak długo, jak partia na którą głosuję, trzyma się swojego programu.
A że niektórzy wszędzie widzą hitlera? Może to się leczy, nie wiem, nie moja sprawa ; )
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
NIE.
To są wyłącznie Twoje majaki/zwidy/przypuszczenia/urojenia.
Szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma!!
''W dzisiejszym wydaniu programu „Pilnujmy Polski” na antenie Telewizji Republika redaktor Ryszard Gromadzki wyjątkowo rozmawiał nie z marszałkiem seniorem Antonim Macierewiczem, ale z członkami Stowarzyszenia „Pilnujmy Polski”: Marianem Kowalskim i Piotrem Dziadulem. –...''
Piotr Dziadul?...;)
''Redaktor Gromadzki zapytał Piotra Dziadula, znanego z działalności w ruchu narodowym,...''
no i teraz qwax-ie to co pominąłem znakiem cytatu ...co niekiedy robię z pełną premedytacją by takich jak ty ''łapać ''...;)
''Piotr Dziadul.
– Trzeba jasno powiedzieć, że Konfederacja gra na swój doraźny interes polityczny, kalkuluje wobec bieżącej strategii i taktyki politycznej. Jest to bardzo niebezpieczna gra, która otwiera drzwi do szeregu niebezpiecznych zjawisk w polskiej polityce. Nie rozumiem takiej postawy
- podkreślił.''
porównaj mój wpis , twoje stwierdzenie ze to moje ''majaki'' i przeczytaj słowa swojaka...Piotra Dziadule ...
warto wiedzieć co się chce napisać ...;)
jeszcze nie raz cię złapię ... :)