Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

211
skorn
9 lipca 2020r. o 17:33
Pilnuj lepiej swoich koryciarzy z Platformy, janusz ; )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
9 lipca 2020r. o 17:39
Horus napisał(a):
przed chwilą w tvn-e sam Bosak ...

i ponownie te słowa - będziemy się bacznie przyglądać rozwojowi

hahahasytuacji ...

czy to nie jest czasem odpowiedź na to co wcześniej wkleiłem?

NIE.
To są wyłącznie Twoje majaki/zwidy/przypuszczenia/urojenia.
Szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma!!
Zakładasz jakieś hipotetyczne scenariusze i się nimi podniecasz, a za chwilę traktujesz je jako pewnik.
A z drugiej strony nie widzisz przekrętów PO. Zapomniałeś o nich?
Czy też przekręty PIS przesłoniły tamte przekręty? ;)
PIS i PO to jest TA SAMA BANDA.
Są ze sobą dogadani i im zależy by żadna nowa partia nie zakłóciła tej ich współpracy.
Ciężko Ci to pojąć?
Dlaczego PIS zgodziło się na podmiankę Kidawy-Błońskiej na Trzaskowskiego?
Przecież Trzaskowski to największe zagrożenie dla Dudy ze wszystkich kandydatów.
Potrafisz na to sensownie odpowiedzieć?

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
9 lipca 2020r. o 17:44
paweł ...oni są niegroźni...
konfederacki ''beton'' wręcz odwrotnie...

jeśli czytam że konfederacja gra pod siebie, gra o polityczny interes czy też kalkuluje , to budzi to nie tylko mój niepokój...

pamiętaj paweł ...pewne ideologie rodziły się na początku w tylko 137 głowach ...;)

jadę do Biedry przy Chrobrego ...
poczekaj ...;)

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 17:44:

qwax...
dałeś się podpuścić i teraz zastan się jak z tego wybrnąć ...
otóż to nie tekst z oko .press...

to słowa jednego z konfederatów ...hahaha
jak wrócę wkleję ci całość ...

wtedy już chyba nie napiszesz że to moje ...''majaki'' ;)
211
skorn
9 lipca 2020r. o 18:12
Koryciarze z Platformy są niegroźni. Miliony zajumane z OFE, żeby łatać dziurę budżetową, to jest ok według janusza... : )

No to macie obraz typowego wyborcy Trzaskowskiego.

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:12:

Wszystkie partie kalkulują, bo celem każdej z nich jest rządzenie. Nie mam z tym problemu tak długo, jak partia na którą głosuję, trzyma się swojego programu.

A że niektórzy wszędzie widzą hitlera? Może to się leczy, nie wiem, nie moja sprawa ; )

<i>
13926
qwax_
9 lipca 2020r. o 18:12
Horus napisał(a):

Potrafisz rozsądnie wytłumaczyć dlaczego PIS zgodziło się na zmianę K-B na Trzaskowskiego??
Przecież Trzaskowski może nawet wygrać te wybory, a Kidawa-Błońska miałaby może 2% poparcie ;) Jaki PIS miało w tym interes?
No dawaj - odpowiedz, czy tego nie napisali na oko-press? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2020r. o 18:33
Ksawery nie możesz zadawać tak trudnych pytań ... czachę gościowi rozwali . Zmiłuj się :D
Cyba , że sadystą jesteś :D

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:33:

Qurde ha mi spiepszyło ... trzeba bedzie po jakie piwo poleźć :D Ulituj Ksawery :) . Jezus mawiał , że kochaj bliźniego . Jeśli Głupiej Papugi nie pokochamy , to co z naszymi uczuciami . Gdzie nasza doskonałość ?

Jeszcze raz miłego wieczoru . Stara , głupia Panna idzie po piwo :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14677
#Orion nieaktywny
9 lipca 2020r. o 18:39
22258
#Horus nieaktywny
9 lipca 2020r. o 19:55
skorn napisał(a): Koryciarze z Platformy są niegroźni. Miliony zajumane z OFE, żeby łatać dziurę budżetową, to jest ok według janusza... : )

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:12:Wszystkie partie kalkulują, bo celem każdej z nich jest rządzenie. Nie mam z tym problemu tak długo, jak partia na którą głosuję, trzyma się swojego programu.

A że niektórzy wszędzie widzą hitlera? Może to się leczy, nie wiem, nie moja sprawa ; )

skorn napisał(a): Koryciarze z Platformy są niegroźni. Miliony zajumane z OFE, żeby łatać dziurę budżetową, to jest ok według janusza... : )

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 18:12:Wszystkie partie kalkulują, bo celem każdej z nich jest rządzenie. Nie mam z tym problemu tak długo, jak partia na którą głosuję, trzyma się swojego programu.

a resztki zajumane przez pisdzielców ci nie przeszkadzają?
co z ich ''przesunięciem'' z jednoczesnym opodatkowaniem?

no to macie obraz typowego wyborcy Bosaka .
zobaczymy jak się jego będą trzymać...;)
wiesz dobrze że jak wejdą w ''koalicję ''z pisdzielcami skończą jak Samoobrona Leppera...
a z tym Hitlerem nie przesadzaj bo to ty sam napisałeś post...

skorn...........................................19.43

Kaczyński = Hitler

''może to się leczy ,nie wiem,nie moja sprawa''

:)

Dopisane 09.07.2020r. o godz. 19:55:

qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

NIE.
To są wyłącznie Twoje majaki/zwidy/przypuszczenia/urojenia.
Szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma!!

''W dzisiejszym wydaniu programu „Pilnujmy Polski” na antenie Telewizji Republika redaktor Ryszard Gromadzki wyjątkowo rozmawiał nie z marszałkiem seniorem Antonim Macierewiczem, ale z członkami Stowarzyszenia „Pilnujmy Polski”: Marianem Kowalskim i Piotrem Dziadulem. –...''

Piotr Dziadul?...;)

''Redaktor Gromadzki zapytał Piotra Dziadula, znanego z działalności w ruchu narodowym,...''

no i teraz qwax-ie to co pominąłem znakiem cytatu ...co niekiedy robię z pełną premedytacją by takich jak ty ''łapać ''...;)

''Piotr Dziadul.

– Trzeba jasno powiedzieć, że Konfederacja gra na swój doraźny interes polityczny, kalkuluje wobec bieżącej strategii i taktyki politycznej. Jest to bardzo niebezpieczna gra, która otwiera drzwi do szeregu niebezpiecznych zjawisk w polskiej polityce. Nie rozumiem takiej postawy

- podkreślił.''

porównaj mój wpis , twoje stwierdzenie ze to moje ''majaki'' i przeczytaj słowa swojaka...Piotra Dziadule ...

warto wiedzieć co się chce napisać ...;)

jeszcze nie raz cię złapię ... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.