Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

14677
#Orion nieaktywny
9 lipca 2020r. o 19:59
Kto ogląda TV Republika ?

To tuba PiS-u.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
9 lipca 2020r. o 20:02
no ktoś to ogląda ...;)
tam często gości sam Bosak...
13926
qwax_
9 lipca 2020r. o 21:04
Horus napisał(a):
jeszcze nie raz cię złapię ... :)

Złapiesz? Na czym?
A kto to jest Piotr Dziadul?? Bo chyba nie jeden z liderów Konfederacji, albo mi coś umknęło? ;)
I odniesiesz się w końcu do pytania:
"Potrafisz rozsądnie wytłumaczyć dlaczego PIS zgodziło się na zmianę K-B na Trzaskowskiego??"
Kombinuj ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2020r. o 21:29
Mówiłem , że ktoś się kiedyś wqurwi Głupia Papugo :) Chciałeś to masz :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
9 lipca 2020r. o 21:39
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
jeszcze nie raz cię złapię ... :)

Złapiesz? Na czym?
A kto to jest Piotr Dziadul?? Bo chyba nie jeden z liderów Konfederacji, albo mi coś umknęło? ;)
I odniesiesz się w końcu do pytania:
"Potrafisz rozsądnie wytłumaczyć dlaczego PIS zgodziło się na zmianę K-B na Trzaskowskiego??"
Kombinuj ;)

i ty do mnie piszesz bym kombinował?

a co ty robisz teraz rżnąc głupa z tym Dziadulem?
to teraz według ciebie trzeba być jednym z liderów konfederacji by słowa i idee były ważne?
przecież jak nawet ci napisałem kto zarzucił Winnickiemu brak reakcji czyli przyzwolenie na faszyzowanie ty się do tego nie odnosłeś ...

czyli co?...twoi liderzy są cacy tylko członkowie ''be''?
jeszcze napisz że twoi liderzy nie popierają tego co robią ich członkowie począwszy od konfederatów przez ruch narodowy po falangę czy onr...

a co do tego twojego idio.tycznie postawionego pytania...
skąd ty wytrzasnąłeś pomysł na taką bzdurę?
niby w jaki sposób to pis wyraził zgodę na zmianę kandydata ?
a jak mogli zaprotestować ?..zacząć tupać nóżkami?
dlaczego ty na siłę chcesz sam z siebie robić durnia?
jesteś tu dla takiego jednego idolem...nie psuj tego ...;)

facet prostych spraw nie kumasz i u mnie szukasz odpowiedzi?
nie u koleżki który widzi w tobie wręcz wyrocznię ?...hahaha

211
skorn
9 lipca 2020r. o 22:01
Horus napisał(a): a resztki zajumane przez pisdzielców ci nie przeszkadzają?

Ja nie namawiam do głosowania na PiS. Ty agitujesz za koryciarzami z PO : )

<i>
13926
qwax_
9 lipca 2020r. o 22:03
Horus napisał(a):
a co do tego twojego idio.tycznie postawionego pytania...
skąd ty wytrzasnąłeś pomysł na taką bzdurę?
niby w jaki sposób to pis wyraził zgodę na zmianę kandydata ?
a jak mogli zaprotestować ?..zacząć tupać nóżkami?

Jak mogli zaprotestować??
No teraz jestem pewny - oko-press tego nie wyjaśniło, a samemu nie dasz rady tego rozgryźć ;)
PIS ma (niestety) praktycznie całą władzę w swoich łapach (poza Senatem), więc gdyby nie chcieli takiej zmiany, to NIKT i NIC by ich nie powstrzymało przed taką decyzją. Ale im to po prostu pasowało. Zgodzili się na podmiankę Kidawy na Trzaskowskiego, a ten jest dużo groźniejszy dla Dudy. Pozwolili drużynie przeciwnej w trakcie meczu na zmianę gracza, który ledwo umie kopnąć piłkę na Messiego (to taka przenośnia) ;)
Więc pytam dlaczego się na to zgodzili, skoro teraz Duda może przegrać?
A skoro ciężko Ci idzie słowo pisane, to masz jeszcze obrazek - może coś dotrze Ci do łba odnośnie "nienawiści" PIS i PO ;)
[img=1594324609_xqza6pr.png]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
9 lipca 2020r. o 22:05
ojojoj...
znowu cię ponosi ...
ja nie agituję nikogo tylko piszę od początku że oddam głos na Pana Trzaskowskiego...

a ty jakoś nie piszesz za kim obstajesz,na kogo oddasz głos...
a jednak cię rozszyfrowano...pisio.rze...hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza