~~Ochrowy Judaszowiec niezalogowany 26 września 2023r. o 20:56
Czy mnie coś jeszcze zadziwi w tym państwie PiS? Ciekawe co usłyszymy w kolejnych kazaniach z ambon?
Suwerenna Polska uznała, że ostatnie tygodnie przed wyborami parlamentarnymi to dobry czas, aby zwrócić się o pomoc do sił najwyższych. Politycy partii Zbigniewa Ziobry rozesłali listy do proboszczów, w których proszą o modlitwę w kontekście zbliżających się wyborów.
- Jest tyle zagrożeń, że trzeba nam wielkiej modlitwy. Uważamy, że bardzo niedobre byłoby oddanie Polski w ręce naszych kontrkandydatów - powiedziała Maria Kurowska
Więcej: https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/polityka/rzadzacy-nie-wierza-juz-w-wygrana-pis-wyslali-listy-do-proboszczow
A GDY SIĘ SKOŃCZĄ PISU DNI
I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
CZWÓRKAMI BĘDĄ
DO PIERDLA SZLI
PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE DZIŚ
SZCZEGÓLNIE DBAM
RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE
JEŚLI MAM
TEJ PIĘKNEJ DOŻYĆ CHWILI
~~Turkusowa Ostróżka niezalogowany 28 września 2023r. o 21:10
A GDY SIĘ SKOŃCZĄ DONALDA DNI
I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
CZWÓRKAMI BĘDĄ
DO PIERDLA SZLI PO-WSKIE
PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE DZIŚ
SZCZEGÓLNIE DBAM
RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE
JEŚLI MAM
TEJ PIĘKNEJ DOŻYĆ CHWILI
~~Mlecznobiały Mamutowiec niezalogowany 29 września 2023r. o 7:59
Uwaga! Byłem wczoraj na filmie Zielona Granica i jestem gotowy kupić bilet każdemu duchownemu, który będzie chciał go obejrzeć. Proszę o zgłoszenie tej chęci tutaj. Dobrze by każdy z Was zobaczył ten film, może wtedy zatanowił by się dwa razy nim kolejny raz wzniesie modlitwy za oprawców!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.