Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestujący czekają na Andrzeja Dudę
~~Ciemnoczerwony Rannik niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:45
Prezydent Duda jest człowiekiem z klasą , jest dobry , uczciwy i jak ludziom pomaga to to niektórzy, chcą go za to szantażować - nie ładnie. Nie jest jak Wałęsa ,Kwaśniewski czy Komorowski że do dziś wstydzimy się za nich.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawozielona Lepnica niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:45
A !, czyli jednak przyznajesz, że było bardzo, ale to bardzo dużo ludzi ( czytaj Patriotów ) !!!
~~Jasnozielony Ciemiernik niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:53
~~Śliwkowa Kuningamia napisał(a): WSTYD MI , ZE TYLE LUDZI PRZYSZŁO NA TEN BOLSZEIWCKI WIEC.

Przechodziłam tamtendy jakąś godzine wcześniej. Widziałm bus pełen ludzi ze Zgorzelca i bus z rejestracją warszawską. Być może było ich więcej. Widziałam tylko na jednej z ulic. Było też kilka samodchodów osobowych z obcymi rejestracjami. Nie wszyscy zgromadzeni to byli z Bolesławca. A to co podali w TVP to wielkie kłamstwo. Pokazali tylko banery i tą część osób, które wspieraly Dudę. Gwizdy były wyciszone.
3 lipca 2020r. o 17:55
~~Żółtawozielona Lepnica napisał(a): A !, czyli jednak przyznajesz, że było bardzo, ale to bardzo dużo ludzi ( czytaj Patriotów ) !!!

Tak widziałam busy ze Zgorzelca i z rejestracją warszawską .
3 lipca 2020r. o 18:02
~~Ciemnoczerwony Rannik napisał(a): Prezydent Duda jest człowiekiem z klasą , jest dobry , uczciwy i jak ludziom pomaga to to niektórzy, chcą go za to szantażować - nie ładnie. Nie jest jak Wałęsa ,Kwaśniewski czy Komorowski że do dziś wstydzimy się za nich.

Za Dude już sie wstydzimy. Klamał jak z nut jak zwykle nawet mu powieka nie drgnęła. I chwalił sie nie swoimi sukcesami. Jak śmie przypisywać sobie tarczę antykryzysową ??? To pieniądze od zwalczanej przez niego Unii. Jak śmie mówić o 500+ z naszych portfweli, o dobrobycie którego nie ma. Jeszcze kilka lat temu za te same pieniadze mogłam kupić dużo więcej i utrzyma dziecko na studiach dziennych. Teraz ledwo wiążę koniec z końcem. Oszust!!!
~Ognistoczerwony Pustynnik niezalogowany
3 lipca 2020r. o 18:08
Nie,nie, nie. Za Trzaskowskim nie jedzie żaden autokar z Warszawy;)
~Stalowy Grab niezalogowany
3 lipca 2020r. o 18:11
Jak można głosować na PO-Trzaskowskiego po tych wszystkich aferach?
~Ognistoczerwony Pustynnik niezalogowany
3 lipca 2020r. o 18:15
Z tym autobusem na warszawskich numerach to prawda. Dudabus właśnie takie posiada. Przypadek? Nie sądzę.:)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy