Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestujący czekają na Andrzeja Dudę
~~Rudozłoty Żagwin niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:53
~~Liliowoczerwona Żurawka napisał(a): podły naród!!!!! wyciągacie ręce po wszystko co Rząd daje a póżniej obrażacie Prezydenta . Duda jest jednym z niewielu który coś zrobił dla ludu i przede wszystkim nie przyniósl wstydu Polsce
nie klęczy przed Merkel i Putinem
nie kradnie
nie jest analfabetą
nie jest pijakiem itp jak jego poprzednicy
macie wybor albo zmądrzejecie , zaczniecie używać mózgu albo sluchajcie dalej TVN i wybierzcie tego cwaniaka i gbura , który zaleje szambem Polskę tak jak w Warszawie!!!!!!!!!!!!!

i teraz popatrz w lustro i powiedz jestem śmieciem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śnieżnobiała Jeżówka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:54
Pierwszy raz piszę na jakimkolwiek forum ale poziom Bolec.info sięgnął DNA i trudno obok tego przejść obojętnie i tego nie napisać.
~~Krwawosina Gęsiówka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:59
Żenada i chamstwo.To pokazuje jaka byłaby prezydentura czaskowskiego.Dziś wielu jest mocnych,krzykliwych,chcą budować świat wg zasad antychrysta,lecz jacy są ''mocni'' gdy np.przyjdzie ''zwierzaczek'' i kosa na gardle ?? Wtedy wszystko pasuje,i Krzyż,i Bóg,i kościół,i ksiądz też,a nawet Rydzyk.Pamiętam jakim mocarzem był Jaruzelski np,oj dobrze go pamiętam,a jaki był gdy kosa na gardle ? Lecz kazdy z tych ''bohaterów'' tez znał wkoło siebie takich mocnych,a jacy byli gdy kosa na gardle ? Wiem,że obrzucą mnie epitetami,bo taki ich poziom,lecz może pomyślą,że za chwilę żyłka może pęknąć,pompka padnie lub wypadek,co dalej wtedy ?????A dalej będą nie tylko tysiące,lecz miliony,miliardy,biliony ,itd lat,a gdzie będziecie wtedy ?????????to tak hasłowo i skrótowo tylko,myśl jest czytelna.Pozdrawiam tych ,którzy są ''oświeceni''.
~~Kalinowykardynalski Hibiskus niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:08
A o co chodzi?????
~Żółtoczerwony Złotlin niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:11
Cyrk zajechał do Bolesławca przeciwnicy Andrzeja Dudy
~~Krwawosina Gęsiówka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:13
nie ma jak być oświeconym,no nieeeee ?
~~Ceglastoróżowa Lantana niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:15
Byłem widziałem wyborcy Trzaskowskiego zachowywali się jak hołota, inaczej ich nie można nazwać.
~~Ceglastoróżowa Lantana niezalogowany
3 lipca 2020r. o 17:16
~Mahoniowa Róża napisał(a): Porównanie Dudy do Komorowskiego to wystarczajacy powód do nie głosowania na Dudę!!! Duda oszukał wyborców prawicowych, i z pełnym przekonaniem zagłosuje przeciwko Dudzie.

Nie ściemniaj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.