ladaco napisał(a): ~~Płomienna Fortegilla napisał(a): ladaco napisał(a): Rafał Trzaskowski kiedy rzucił się ratować omdlewającą dziennikarkę Faktu, to z miejsca nieobecnego na debacie Prezydenta Dudy, wyciągnął szklankę, która była już napełnioną wodą. Co za cudowny dar przewidywania rozwoju wydarzeń.
Podążaj za ręką
https://youtu.be/7qm1U_iezuA
jakbyś nie zauważył szklanka Pana Prezydenta Rafała Trzaskowskiego też była od początku pełna :)...
sorki, że zwracam uwagę na taką pierdołę takiemu wytrawnemu tropicielowi spisków :) od macierewicza się urwałeś czy uczyłeś u niego ?
Już nie wnikam czy to była ustawka z tym zasłabnięciem wczoraj. Ale zamiast podać swoją wodę, Trzaskowski zajumał ją nieobecnemu Prezydentowi Dudzie. Oni kradzież i skąpstwo mają w genach. No i ten powrót, tryimfalnym krokiem jakby narobił w gacie. To była wizerunkowa katastrofa.
ze swojej szklanki korzystał :) to co miał Pani podać swoją ??
ti malutki a weź mi powiedz czy wiesz ile MILIARDÓW euro wpompowali ci znienawidzeni Niemcy w gospodarkę ??
aaa zapomniałem jakby tego było mało OBNIŻYLI swój podatek z 19 % na 16 % NA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!! nie na pieprzoną musztardę...
aaaa powiedz mi jeszcze czy nie podnieśli czasem vat-u na drewno opałaowe i na lód wykorzystywany w celach spożywczych ??
lgaż już rozdał dzisiaj kolejne miliony gminom ? te miliony co ich nawet jeszcze sejm nie uchwalił :) ??
ten pacjent i jego świta to jedna wielka mistyfikacja...