Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski nie przyjedzie do Bolesławca
22258
#Horus nieaktywny
7 lipca 2020r. o 20:55
~~Czerwonobrunatny Nachyłek napisał(a): "Według "Polityki" 28 listopada 2018 r. Andrzej Duda podpisał postanowienie o odznaczeniu lokalnego działacza Złotym Krzyżem Zasługi. Stało się to już po ogłoszeniu wyroku za fałszerstwa. W 2019 r. Zbyszyński odebrał je od Zdzisława Sipiery, wówczas wojewody mazowieckiego, a dzisiaj posła PiS."

Pedofila ułaskawia , fałszerzowi daje medal!!:D:D

ułaskawia nie tylko pedofili ale i katów rodzinnych i mordercę ...

ot ''prezydęt'' :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
7 lipca 2020r. o 21:14
ladaco napisał(a):
~~Płomienna Fortegilla napisał(a):
ladaco napisał(a): Rafał Trzaskowski kiedy rzucił się ratować omdlewającą dziennikarkę Faktu, to z miejsca nieobecnego na debacie Prezydenta Dudy, wyciągnął szklankę, która była już napełnioną wodą. Co za cudowny dar przewidywania rozwoju wydarzeń.
Podążaj za ręką
https://youtu.be/7qm1U_iezuA

jakbyś nie zauważył szklanka Pana Prezydenta Rafała Trzaskowskiego też była od początku pełna :)...

sorki, że zwracam uwagę na taką pierdołę takiemu wytrawnemu tropicielowi spisków :) od macierewicza się urwałeś czy uczyłeś u niego ?

Już nie wnikam czy to była ustawka z tym zasłabnięciem wczoraj. Ale zamiast podać swoją wodę, Trzaskowski zajumał ją nieobecnemu Prezydentowi Dudzie. Oni kradzież i skąpstwo mają w genach. No i ten powrót, tryimfalnym krokiem jakby narobił w gacie. To była wizerunkowa katastrofa.

ze swojej szklanki korzystał :) to co miał Pani podać swoją ??

ti malutki a weź mi powiedz czy wiesz ile MILIARDÓW euro wpompowali ci znienawidzeni Niemcy w gospodarkę ??

aaa zapomniałem jakby tego było mało OBNIŻYLI swój podatek z 19 % na 16 % NA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!! nie na pieprzoną musztardę...

aaaa powiedz mi jeszcze czy nie podnieśli czasem vat-u na drewno opałaowe i na lód wykorzystywany w celach spożywczych ??

lgaż już rozdał dzisiaj kolejne miliony gminom ? te miliony co ich nawet jeszcze sejm nie uchwalił :) ??

ten pacjent i jego świta to jedna wielka mistyfikacja...

22258
#Horus nieaktywny
7 lipca 2020r. o 21:22
spoko...to nie koniec...

właśnie podnieśli ceny na nawozy pod uprawy rolnicze...
co za tym idzie?

ziemniaczki i pomidorki podrożeją ...hahaha

czyżbym kłamał pisdzielce? :]
7 lipca 2020r. o 21:28
Horus napisał(a): spoko...to nie koniec...

właśnie podnieśli ceny na nawozy pod uprawy rolnicze...
co za tym idzie?

ziemniaczki i pomidorki podrożeją ...hahaha

czyżbym kłamał pisdzielce? :]

od poniedziałku wrócą ceny paliw do normy :) sztucznie obniżane bo "wybory"...
budżet jest w czarnej doopie :). zgadzam się z Panem Prezydentem Rafałem Trzaskowskim - potwierdził to we wczorajszej debacie - nie będzie dążył do wcześniejszych wyborów parlamentarnych - niech się pisy wykażą :) w trudnych czasach...

będzie fun jak uj :)
~~Rezedowa Bakopa niezalogowany
7 lipca 2020r. o 21:30
Ja na wygraną Pana Prezydenta Dudę postawiłem dużą kasę. Za każdą złotówkę dostanę 32 grosze. W niedzielę piję szampana , a wy tu dalej biadolcie i się spierajcie.
7 lipca 2020r. o 21:36
~~Rezedowa Bakopa napisał(a): Ja na wygraną Pana Prezydenta Dudę postawiłem dużą kasę. Za każdą złotówkę dostanę 32 grosze. W niedzielę piję szampana , a wy tu dalej biadolcie i się spierajcie.

zapamiętaj te 32 grosze :) to twoja emerytura będzie :) już się wycofali z podwyżki płacy minimalnej w 2021 roku :) wzrośnie tylko o 2,5 % tyle co przewidywana inflacja...

to djupa z tych tysięcy euro dla każdego :) ???

buuuu nieładnie tak kłamać swoich wyborców drodzy naganiacze z pisu...
~Kasztanowordzawa Dynia niezalogowany
7 lipca 2020r. o 21:37
Zrobiłem podobnie może wkleję POmylencom kupony niech im kopara opadnie .
~~Czerwonobrunatny Nachyłek niezalogowany
7 lipca 2020r. o 21:39
~Kasztanowordzawa Dynia napisał(a): Zrobiłem podobnie może wkleję POmylencom kupony niech im kopara opadnie .

Dawaj. Spróbuj wkleić pisdzielcze!!:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy