Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski nie przyjedzie do Bolesławca
~~Turkusowa Krwawnica niezalogowany
8 lipca 2020r. o 6:56
~Koralowa Jodła napisał(a): Rafau T znany bardziej jako król lemingów niestety tym razem nie wygra wyborów (innym razem też nie wygra). Niemcy coś ostatnio mają pecha ze swoimi przedstawicielami na Polskę.

Co prawda , to prawda , ale Panna nie cieszy się z mecenasa znalezionego przez Kaczora ,pod dywanem ścierwoelity .

Kaczorów było dwóch , co ukradli Lunę i grali w karty przy Okrągłym Stole .

Prezio od niedziałającej kanalizacji Pannie niepotrzebny :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowy Bodziszek niezalogowany
8 lipca 2020r. o 8:14
To co ja wygram w zakładach stawiając na Pana Andrzeja Dudę starczy mi z pewnością na długi pobyt i wycieczkę tam , gdzie takie głupie Papugi jak ty falcohorusie ,żyją na wolności. Tobie natomiast to co zarobisz tu wypisując głupoty i robiąc z siebie bolecbłazna wystarczy na rybkę w Mielnie i to nie dorsza lecz śmierdzącą fenolem flądrę. .. hahahaha
~~Oliwkowozielony Driakiew niezalogowany
8 lipca 2020r. o 8:49
U bukmachera 67% Duda. 33% Trzaskowski (oczywiście nie przekłada się to wprost na procenty poparcia w wyborach, tylko pokazuje stosunek wygranej). TVN i inne pro POwskie sondażownie naciągają poparcie dla Trzaskowskiego bo pokazują szansę. Z kolei sondażownie prorządowe te sondaże Dudzie obniżają w tym samym celu.
Bukmacherka jednak rzadko się myli, bo tam idzie o czyjś majątek i grubą kasę. Włączy myślenie jeden z drugim.
~Koralowa Jodła niezalogowany
8 lipca 2020r. o 9:21
Nie ma co liczyć, że chłopak który miał stypendium od konstruktora nowego porządku świata, spekulanta giełdowego, wroga narodów - Sorosa - może być człowiekiem godnym prezydentury.
Nawet 100 Kaczyńskich w zestawieniu z Sorosem jest mniej niebezpiecznych.
Wiem, że dla lemingów wiedza o tym kim jest Soros, czy grupa Bilderberg jest zbyt trudna do przyswojenia.
~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
8 lipca 2020r. o 9:25
~~Jasnobrązowy Bodziszek napisał(a): To co ja wygram w zakładach stawiając na Pana Andrzeja Dudę starczy mi z pewnością na długi pobyt i wycieczkę tam , gdzie takie głupie Papugi jak ty falcohorusie ,żyją na wolności. Tobie natomiast to co zarobisz tu wypisując głupoty i robiąc z siebie bolecbłazna wystarczy na rybkę w Mielnie i to nie dorsza lecz śmierdzącą fenolem flądrę. .. hahahaha

hehehe ja nie muszę nic wygrywać, żeby wsiąść w samolot i polecieć na wakacje :) mi nikt nie musi nic dawać ani niczego sponsorować
~Zielonkawy Ostrokrzew niezalogowany
8 lipca 2020r. o 9:32
A ja się już nie mogę doczekać tego wycia i pitolenia lemingozy o wyjeździe z "tego popieprzonego kraju" jak Duda wygra. To będzie piękne. :D
~~Rdzawoczerwony Winobluszcz niezalogowany
8 lipca 2020r. o 9:34
~Zielonkawy Ostrokrzew napisał(a): A ja się już nie mogę doczekać tego wycia i pitolenia lemingozy o wyjeździe z "tego popieprzonego kraju" jak Duda wygra. To będzie piękne. :D

...y już są spakowane

Zastosowana autokorekta

235
ladaco
8 lipca 2020r. o 9:39
Rafau do Bolesławca nie przyjechał.., szkoda.., muszę sobie jakoś to zrekompensować, chociaż sobie pooglądam..
https://youtu.be/Iplyl_kFr9Q
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.