~~Ciemnobursztynowy Przypołudnik niezalogowany 11 lipca 2020r. o 14:46
Emerytowany górnik pewnie ma emeryturę górniczą.
Pamiętajcie że za mieszkania socjalne płacą wszyscy podatnicy którzy nie maja emerytury i mają do zapłacenia czynsz.
Jak prezydent zrobi jeden wyjątek to reszta pójdzie jego śladami i podwyżka podatków znowu będzie bo "biednych" trzeba będzie niańczyć bo to dobrzy ludzie tylko im w życiu nie wyszło :)
~~Zielonkawożółta Fuksja niezalogowany 11 lipca 2020r. o 15:14
Ten pan powinien napisać zobowiązanie że będzie płacił wszystkie zobowiązania dotyczące tego mieszkania .A pan burmistrz powinien raz jeszcze spojrzeć na tą sprawę ludzkim okiem a nie okiem urzędnika i wszyscy będą zadowoleni. a z tym drugim mieszkaniem trzeba zrobić porządek jak najszybciej bo to wstyd dla gminy że tak się dzieje.
~Alabastrowy Topinambur niezalogowany 11 lipca 2020r. o 20:49
Jestem mieszkanka Nowogrodźca i sytuacje znam ze strony której Pan tutaj nie opowiedział. Pan miał mieszkanie socjalne które zniszczył i zadłużył ! Nie mówi prawdy, ma córkę w następnej wsi!
Zamieszkał nie z Konkubina na przy ulicy lubanskiej. Tamten budynek wyburzono a dla pani Wandy zostało przyznane mieszkanko socjalne.
Ma emeryturę górnicza to jakieś 2.500 złotych !! Przeciętny Polak musi ciężko pracować na taka wypłatę! Wstyd panie tak kłamać w telewizji! Został w mieszkaniu bez wody i prądu? A co on myśli że rodzina zmarłej Pani będzie za to płacić? Wstyd!
~Alabastrowy Topinambur niezalogowany 11 lipca 2020r. o 20:55
Niech najpierw spłaci mieszkanie które kiedyś miał w rynku lata temu. Następne teraz dostanie pijaczyna? Gdzie tutaj jest prawo! Ludzie czekają w kolejce na mieszkania socjalne teraz dostanie takie z emerytura górnicza? Na próg nie pójdzie już był wywiad z burmistrzem ze pomoc dostanie. niech na wynajem idzie jak inni zarabiający mniej w tym kraju. Wstyd tak kłamać . Współczuje rodzinie zmarłej jak zobaczą ten artykuł
~Marengo Heliotrop niezalogowany 12 lipca 2020r. o 0:15
Gdyby zadłużenie było aktualne, nie dostałby mieszkania nowego, a właściwie jego ś.p. konkubina. Poza tym, prawo prawem i wszystko rozumiem, ale to samo prawo nie zezwala na odłączanie wody całkowicie komukolwiek. W przypadku nie płacenia rachunków nie masz ciepłej, ale zimna zawsze zostaje. Mam więc wrażenie, że tutaj sobie wybierano paragrafy do wykonania wedle widzi mi się, nie wiem, czyjego. A nakaz wyprowadzki powinien być na piśmie. Tymczasem monitu nie było żadnego. Więc to jest po prostu śmieszne, że przestrzegają wyłącznie wybranego przez siebie prawa.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.