Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
20 lipca 2020r. o 14:56
Mój brat jest po rozwodzie i jak poszedł do spowiedzi to nie dostał rozgrzeszenia bo pleban stwierdził ,że cudzołoży .czyżby Jacuś te dzieciaki zrobił palcem .?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Błękitnozielony Wawrzynek niezalogowany
20 lipca 2020r. o 15:05
Bo tak to jest dlatego muj znajomy sprawę taką załatwiła aż u Papieża .A trwało to z dwa lata i kupę kasy i załatwił.
20 lipca 2020r. o 15:14
~Błękitnozielony Wawrzynek napisał(a): Bo tak to jest dlatego muj znajomy sprawę taką załatwiła aż u Papieża .A trwało to z dwa lata i kupę kasy i załatwił.

To po jakie licho pleban mówi ,,Co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela ."
~~Białawoszary Gajowiec niezalogowany
20 lipca 2020r. o 15:50
Horus napisał(a): Jacuś ''ciemny lud'' będzie szukał teraz ''rozgrzeszenia'' u Tadzika?

mnie bardzzo ciekawi przyczyna czy tez powód ;) udzielenia mu kościelnego unieważnienia małżeństwa inaczej to nazywając - ''rozwodu''

jedną z przyczyn mogło by być ''niedopasowaniu ''charakterów'' co jest bynajmniej po tylu latach dziwne..
drugi powód to ''nieskonsumowanie'' małżeństwa ...to też poniekąd dziwne skoro jest z tego związku trójka dzieci ...

no chyba że to ''niepokalane poczęcie'' ...;)

Może jest wiatropylna :-)
taka to jest prawdziwa ''twarz'' zarówno tego typu ''katolików''.... ale jeszcze ciekawsze jest to co tym samym pokazał swoim podejściem polski ''kościół''

''kasa misiu...kasa...'';)
20 lipca 2020r. o 15:51
Horus napisał(a): Jacuś ''ciemny lud'' będzie szukał teraz ''rozgrzeszenia'' u Tadzika?

mnie bardzzo ciekawi przyczyna czy tez powód ;) udzielenia mu kościelnego unieważnienia małżeństwa inaczej to nazywając - ''rozwodu''

jedną z przyczyn mogło by być ''niedopasowaniu ''charakterów'' co jest bynajmniej po tylu latach dziwne..
drugi powód to ''nieskonsumowanie'' małżeństwa ...to też poniekąd dziwne skoro jest z tego związku trójka dzieci ...

no chyba że to ''niepokalane poczęcie'' ...;)

taka to jest prawdziwa ''twarz'' zarówno tego typu ''katolików''.... ale jeszcze ciekawsze jest to co tym samym pokazał swoim podejściem polski ''kościół''

''kasa misiu...kasa...'';)

Może jest wiatropylna :-)
20 lipca 2020r. o 15:59
Przychodzi baba do kościoła i prosi księdza, że chce ochrzcić kota. Ten nie chce się zgodzić, ale kobieta wyjęła 10 tysięcy, więc się zgodził. Po wszystkim miał jednak wyrzuty sumienia poszedł więc do biskupa:
- Wasza Ekscelencjo, nie wiem czy dobrze zrobiłem bo ochrzciłem kota...
- Coś ty narobił? Przecież nie można udzielać chrztu zwierzętom! - krzyczy oburzony biskup.
- Ale ona dała za to 10 tysięcy...
- Tak? - zdziwił się biskup. - To proszę przygotować kota do bierzmowania!
~~Śnieżnobiała Pernecja niezalogowany
20 lipca 2020r. o 16:03
Jednak chyba "bul" d... po wyborach...... i bardzo dobrze :)
20 lipca 2020r. o 16:18
~~Śnieżnobiała Pernecja napisał(a): Jednak chyba "bul" d... po wyborach...... i bardzo dobrze :)

,,Bul'' to jełopie będziesz miał za pół roku jak rozleci się ta sekta rządząca ,a inflacja zeżre twoje 500+.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza