Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

~Brudnożółty Jaśminowiec niezalogowany
20 lipca 2020r. o 17:11
HAHA POmylony człowieku PO już nigdy nie wygra wyborów w Polsce wbij se to do łba
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 lipca 2020r. o 17:21
~~Białawoszary Gajowiec napisał(a):
Horus napisał(a): Jacuś ''ciemny lud'' będzie szukał teraz ''rozgrzeszenia'' u Tadzika?

mnie bardzzo ciekawi przyczyna czy tez powód ;) udzielenia mu kościelnego unieważnienia małżeństwa inaczej to nazywając - ''rozwodu''

jedną z przyczyn mogło by być ''niedopasowaniu ''charakterów'' co jest bynajmniej po tylu latach dziwne..
drugi powód to ''nieskonsumowanie'' małżeństwa ...to też poniekąd dziwne skoro jest z tego związku trójka dzieci ...

no chyba że to ''niepokalane poczęcie'' ...;)

Może jest wiatropylna :-)
taka to jest prawdziwa ''twarz'' zarówno tego typu ''katolików''.... ale jeszcze ciekawsze jest to co tym samym pokazał swoim podejściem polski ''kościół''

''kasa misiu...kasa...'';)

Nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego pierwszy post Falco znikł . Czyżby działalność pani Karoliny na moim ulubionym lokalnym portalu , jako Moderatorki ? :D Żartuję oczywiście , ale Kurski to dla mnie śmieć moralny . Tyle tylko Głupia Papugo , że tej postawy nie utożsamiał bym z całym " prawicowym " środowiskiem . Ja wiem , że masz skłonności do generalizowania . Dla Ciebie każdy ksiądz to pedofil , a lesba to równa babka , co to i posprząta i ugotuje , i nawet kobieco zajmie się przyrodzeniem ... :D

A już kompletnie nie wiem Janusz , co to ma wspólnego z katolikami w/g Twojego wyobrażenia . Czy każdy , kto w boga wierzy musi być wcielonym ZŁEM ?

Pomijając bogów , w jakich wierzymy , bo każdy ma własnego , to warto zadać pytanie , czy człowiek bez wiary może się rozwijać duchowo ? Czy dążenie do mentalnego celu ma sens , czy nie ?

Oczywiście od Ciebie Janusz odpowiedzi na te pytania nie oczekuję. Z głupią Panną takie tuzy inteligencji , jak Ty nie gadają.

Gdzież chamowi i prostakowi na pańskie stoły :)

Powtarzam pytanie do Szacownej Redakcji ... dlaczego skasowano Horusa ? Jeśli mamy , jako Społeczeństwo zachować choćby pozory obiektywizmu , to nie wolno kneblować .... pióra :)

A występek wobec PRZYSIĘGI piętnować należy , bo inaczej do dupy z moralnością i rozwojem duchowym. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
20 lipca 2020r. o 17:27
Bardziej mnie ciekawi, czemu janusz nie założył tematu o aresztowaniu "zegarmistrza".

Prawdopodobnie za blisko mu do PO ; )

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 lipca 2020r. o 17:57
Pan N , ksywa , " nie mam zegarka " to z jakiej opcji ? Przypomnij proszę Młody Padawanie , bo już mi się to wszystko pierdzieli :D

Zapewne Janusz zaleci mi mniej piwa , ale mam takie wrażenie , że Janusz gdyby mógł ukryć " zegarek " przed własną żoną , to skrupułów by nie miał :D

Dlatego od lat gadam o moralności ... i proszę ... Dobry Stwórca wspiera moje zdanie przykładami ze świecznika władzy . S...ysyństwo jest s...ysyństwem i zawsze tym pozostanie.

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Brudnożółty Jaśminowiec niezalogowany
20 lipca 2020r. o 19:26
"Nie sądzicie, a nie będziecie sądzeni,nie potępiajcie,a nie będziecie potępieni,odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone"
22258
#Horus nieaktywny
20 lipca 2020r. o 19:58
jasne...
niech wam wciskają że jesteście ''gorszym sortem'' że jesteście ''chamską hołotą'' a wy w imię ego co powyżej tulcie uszy...

to jest właśnie niewolnictwo...

dzisiaj ta której zdjęcie powyżej pierdzieli swoje farmazony o upadającej moralności a sama nie do końca wiedziała z kim ma dzieci...
czy nie dlatego Dubieniecki załatwił badania DNA?

kim w końcu jest dawna Kaczyńska?...Dubieniecka,Smuniewska czy Zielińska?

które z jej małżeństw było małżeństwem tzw.''wyznaniowym''?

kto mnie oświeci? ;)
~~Złotordzawy Kuflik niezalogowany
20 lipca 2020r. o 20:09
co to za plotkarz założył ten temat co lubi się wpieprzać w życie innych :D pewnie sam na lewo i prawo ... :D oj nieładnie, jak żona się dowie :D
~~Złotordzawy Kuflik niezalogowany
20 lipca 2020r. o 20:09
co to za plotkarz założył ten temat co lubi się wpieprzać w życie innych :D pewnie sam na lewo i prawo ... :D oj nieładnie, jak żona się dowie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.