Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

~~Staroróżowy Klon niezalogowany
29 lipca 2020r. o 9:45
Brakuje ci go? ty naprawdę jesteś niezrównoważony psychicznie a to ciągłe poszukiwanie Falco to już obsesja
do ciebie nie dociera tak prosty a przecież wielokrotny przekaz byś się od niego odczepił?
pisano ci o tym nie raz a ty uporczywie do niego wracasz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 lipca 2020r. o 10:04
~~Staroróżowy Klon napisał(a): Brakuje ci go? ty naprawdę jesteś niezrównoważony psychicznie a to ciągłe poszukiwanie Falco to już obsesja
do ciebie nie dociera tak prosty a przecież wielokrotny przekaz byś się od niego odczepił?
pisano ci o tym nie raz a ty uporczywie do niego wracasz?

Kiedyś dawno temu , kiedy na Bolcu pisywał Hegemon obowiązywała zasada ... nie pisana , że po numerze IP można było się zorientować z kim mamy do czynienia . Od czasu jak Marcin wprowadził swoje kwiatuszki , to każdy może być Falco :D

Jedno jest pewne Młody Padawan i ja nie piszemy z pod tyldy :)

Jeszcze raz miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
29 lipca 2020r. o 10:20
Jesteś niewiarygodny więc po co te zapewnienia? Kogo chcesz do tego przekonać? Teraz próbujesz kpić z tego że nie czytasz o sobie określeń w typie,,kmiota'' a sam niedawno używałeś obrzydliwych ,wręcz wulgarnych określeń .
Teraz nagle razi cię kmiot ale za sypiące sięz twojej strony ''ku---y'' nie potrafisz przeprosić?
4335
29 lipca 2020r. o 10:31
Dobra przepraszam Cię Janusz , ale skoro postanowiłeś być bogiem , zamiast ptakiem , to bądź i nie pisz z pod tyldy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
29 lipca 2020r. o 12:51
Widzisz jaką głupotą się popisujesz?
4335
29 lipca 2020r. o 21:16
A gdzie Ty tu widzisz głupotę . Bernard jak pisze cokolwiek , czy u siebie na portalu , czy na Bolcu , to podpisuje się swym nazwiskiem . Pan Kazimierz też . Marcin również . Ale wirachy z za krzaka plują w życi mając innych i Ich poglądy .

To podnosi poziom dyskusji do zerowego pułapu :D

Widzisz Janusz , to jest właśnie ta cecha , której ja nie akceptuję . Bo gdybyś otrzaskał mnie po pysku nie miał bym żalu , ale Ty wolisz z pod kwiatka gównem rzucać pozorując na intelektualistę .

Panna da sobie rękę uciąć , że post powyżej napisał Janusz ... może nie koniecznie własną ..." tyle rąk do okoła " ... jak mawiał Ligustur z Dobrego Omena Hrabiego Pratcheta :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
29 lipca 2020r. o 21:16
Pannazdzieckiem napisał(a): Pani Ceglastoczerwona ,, dyskutant nam uciekł był za pewne Panią mając za kmiotkę i chamkę :D

Pani Anna Walentynowicz swego czasu powiedziała Bolkowi , co o gościu myśli ...

Prawdziwa Kobiecość , to nie tylko feromony , to Duch w myśleniu :)

Z kim będziemy teraz gadać , skoro Głupia Papuga zamilkła ?

I drugie pytanie , czy mogę prosić o Pani Imię ?

Załóżmy , że jestem kolekcjonerem Inteligencji , chamem , prostakiem i alkoholikiem .

Szukam Przyjaciół w tej paskudnej rzeczywistości .... Ci , których znalazłem już poumierali ... być może to mea culpa , ale wierzę w nieśmiertelność Duszy , dobre piwo i nikotynę :D

Mówię jak jest , daleko mi do hipokryzji ....

Dobranoc , albo dzień dobry , jak kto woli :)

panna, moje imię nic ci nie powie, kiedyś koleżanka mi się pożaliła, na swoje drugie imię, że ma takie pospolite, że pół świata je nosi, i że w ogóle phiii, po czym przerwała w pół słowa, uświadamiając sobie, że jej drugie, to moje pierwsze imię :)
a z mojego IP można wyczytać, że nie jestem z bolesławca, ale bywam i bolec info też :)
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
29 lipca 2020r. o 21:17
*na
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!