Horus napisał(a): ~~Ciemnofioletowa Dąbrówka napisał(a): to co chcesz teraz dyskutować o tym która kur.wa lepsza :D co to za kobieta co romansuje z żonatym mężczyzną ?
wczoraj niejaką ''migdałowiec'' zapytałem o ''moralność '' niejakiej Kaczyńskiej vel Dubienieckiej ,Smunieswkiej itd...
chcesz przez to napisać że to ''kur...a''?
ona też przecież romansowała z facetem ''na boku'' ...
ba...facet nawet poddał się badaniom DNA....
tylko streszczaj się bo zaraz ''John Wick'' a po raz wtóry zamierzam go obejrzeć ...
to ciekawsze niż pisanie o czymś co i tak do niczego nie doprowadzi...;)
nie zmienię zresztą zdania...branie kasy za seks to kures...o - romansik oparty na seksie to tylko ;) romansik ...
falko, a co mnie obchodzi "moralność" olechowskiego czy płążyńskiego, sama byłam świadkiem jak wyrywali w zegrzu panienki, przy okazji ustalania, od kogo ile haraczu można wyrwać, na ich świeżutką wtedy partię, to ty tu wklejasz posty o cynizmie głosując na morderców leppera, a przy okazji, co już jest dnem dna, rozprawiasz o tym jak to dorabiałeś rogi swojej żonce wdając się w jakieś romansiki
i jesteś zwykłym s..kur.wy.sy.nem , który za grosz nie ma szacunku do swojej żony włócząc ją po portalach , panna uczciwie zapłacił to i se miał w paszczu albo w żopu, a że pisze o swojej żonie suka? no i co z tego, wielu pisze k.u.r.wa o matce swoich dzieci, a jeszcze inne o ojcu swoich dzieci kawał chama resztę chu.ja, ale jeszcze nie słyszałam , aby ktoś robił z siebie takiego i.d.i.otę , robiąc legendy na jakimś forum ze swoich zdrad i romansików, po czym wyłączał kompa, i kład się spać obok rogów żonki, i ty o jakąś konwencję stambulską tutaj "walczysz" ? nieomalże codziennie poniżając swoją kobietę tutaj romansikami?
k.u.r.wiarzu?