~Sina Smagliczka niezalogowany 23 lipca 2020r. o 5:42
Jak rozbijeie auto na zwierzynie może przestaniecie paplać głupoty o prawach zwierząt. Nie daj Boże jeszcze się wam coś stanie albo waszym dzieciom. Ekolodzy za...ni ,do lasu do szałasu mieszkać skoro miejsce zwierzątkom biednym zajmujecie.
~Srebrzystobiała Gynostemma niezalogowany 23 lipca 2020r. o 7:22
Jest takie zbrodnicze koło łowieckie Głuszec w którym rządzą rodzina Hyj... Tłuką zwierzynę na potęgę i w dup... mają statystyki. Zapraszają Czechów za forsę. Mogę udostępnić filmik nagrany z mojego telefonu jak tłuką jelonka z Czechem parę metrów od domów przed szóstą nad ranem. Kodeks karny się kłania i odebranie uprawnień. Ale sprawa zamieciona pod dywan.
~~Kasztanowatordzawy Fiołek niezalogowany 23 lipca 2020r. o 9:03
znowu polaków w h-u-j-a robią asf?choroba telewizyjna.a prawda jest taka że bogacze chcą sobie spiżarnie napchać zdrowym miesem bez chemii,a ciemny lud ma żreć chemiczne mieso z marketów lub ryż z miski bez omasty.oj polacy polacy biedni głupi na kredytach,a władza sie bawi,przeciez te dziki dobro narodowe.
~Żółtozielona Rzeżucha niezalogowany 23 lipca 2020r. o 9:17
Takim ministrem tylko tyłek można sobie podetrzeć. To nie dziki trzeba wybijać a ludzi - tez jest nas przekroczona populacja, która szkodzi przyrodzie, wiec nas tez trzeba wybić, nieprawdaż? Jasne ze chodzi o kasę, interesy człowieka ponad interesy wspólne. Wstyd mi ze jestem człowiekiem
~~Żółtozielona Nasturcja niezalogowany 23 lipca 2020r. o 10:14
Wyślijcie te wszystkie dziki do gromadki tam będą pasowały do tej ciemnoty co tam mieszka. Ponoć robili im badania na inteligencje i wyszło że są na poziomie 3 a kura domowa na poziomie 6.Nawet nie znają historii i ne wiedzą że programy ...ów to programy gierka-tylko żeby się nachapać .pisowskie mieszańce w dupę kopane
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.