~~Płowoszary Tojad napisał(a): Przecież jak noszą maseczkę to są chronieni ! Materiał działa tak samo w jedna i druga stronę. Szmatka nie ma działania kierunkowego, jak nie połkniesz muchy tak samo jej nie wyplujesz. Ponawiam - Błagam ! - pozwólcie mi narażać swoje zdrowie, zachorować i spokojnie umrzeć na COVID-19 ! Podobno w Unii Europejskiej jest demokracja, dostęp do eutanazji i aborcji ( zabijania dzieci) a tu człowiekowi zabraniają spokojnie podjąć decyzję na co chcę umrzeć. Ja chce umrzeć na covid-19 .
~Łososiowy Kokorycz napisał(a): Już chciał byś umrzeć , nie tak szybko, najpierw trzeba na Tobie zarobić , na rękawiczkach, maseczce na mandacie jak nie będziesz miał , poźniej na szczepionce którą Ci wbiją a po której zaczniesz zapadać na różne choroby które Cię wykończą ale zanim wykończą zarobią koncerny na lekach dla Ciebie.Z obozu się tak łatwo nie ucieka musi być najpierw z Ciebie korzyść dopiero potem strażnicy Cię zastrzelą100% prawdy,trzeba sie zjednoczyć i r-o-z-j-e-b-a-c ten system w niemczech protesty a w polandii gril i piwo z maską na ryju.