~Migdałowa Magnolia niezalogowany 10 sierpnia 2020r. o 20:48
Gorszy sort to i tak łagodnie powiedziane. Popieranie POLITYKÓW, którzy uważają, że "trzy razy obiecać to jak raz dotrzymać","Polska to kraj teoretyczny", "Polska to nienormalność". Ja takich ludzi uważam za trzeci sort.
jak widzę jesteś za ''sortowaniem'' ludzi ...
może zaapeluj do władz o ponowne uruchomienie pewnej rampy...;)
jestem pewien ze taki ''apel'' do pewnych ludzi by trafił ...
a najpewniej do tych z ''pierwszego sortu'' ...;)
Dopisane 10.08.2020r. o godz. 21:09:
cholera...kogoś mi on przypomina...:][img=1597086543_kaxqf6v.jpg]
''Przed chwilą odbyłem rozmowę z Ambasadorem RP na Białorusi Panem Arturem Michalskim. Odebrałem raport na temat dotychczasowych wydarzeń i aktualnej sytuacji. Monitorujemy sprawy na bieżąco i będziemy reagowali adekwatnie do zdarzeń i okoliczności.
— Andrzej Duda (@AndrzejDuda) August 10, 2020''
''...będziemy reagowali...''
kto ? jak?
czyżby...:]
[img=1597091004_scp7qcr.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.