Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2021r. o 22:01
Parówa czas światło zgasić :D ... szpecu od ukrywania się :D

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 22:01:

Lucjanie , dobranoc i ... dalej proszę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 22:06
M21W2 napisał(a):
Jeszcze do Twojej wiadomości , nie masz prawa tak jak IPN upubliczniać nikogo danych osobowych , możesz trafić na mniej tolerancyjnego człowieka jak ja , np .takiego kapusia jak Ty i poleci do sądu .

a więc przypomnę ci dupku że sam tutaj kilka razy PUBLICZNIE ZŁAMAŁEŚ PRAWO publikując w swoich postach moje nazwisko...

dla twojej wiadomości dupku -mam zrzuty ekranu zarówno twoje jak i twojego koleżki który w swojej głupocie nawet podpisał swoje posty jako Różański ...

:D

ty swoje posty podpisywałeś jako Złotkowski więc dupku kto tu jest durniem?

:D

czekałem na to cierpliwie i się doczekałem...:D

i ciach kolejny zrzucik...:D
bo właśnie on potwierdza ze zarówno ty jak i twój koleżka złamaliście tu zasady RODO...

DZIĘKI DUPKU : D
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 22:06

Muszę ponownie zadać pytanie , jaką MENDĄ trzeba być aby pisać o czyich dzieciach czy wnukach ,
Śmieciu skończ z tym bo zniżę się do Twojego poziomu , gnojku wnuka zobaczyłeś raz w życiu przez kilka minut , Twój głupi uśmiech i głupią gadkę wnuk zniósł z godnością , zachował się kulturalnie w stosunku do chamskiego staruszka .
Przeszkadzał tobie Orzeł na jego bluzie antypolski trolu .
~~Ciemnoturkusowy Szupin niezalogowany
24 marca 2021r. o 22:15
M21W2 napisał(a):
Muszę ponownie zadać pytanie , jaką MENDĄ trzeba być aby pisać o czyich dzieciach czy wnukach ,
Śmieciu skończ z tym bo zniżę się do Twojego poziomu , gnojku wnuka zobaczyłeś raz w życiu przez kilka minut , Twój głupi uśmiech i głupią gadkę wnuk zniósł z godnością , zachował się kulturalnie w stosunku do chamskiego staruszka .

Może to był niemiecki orzeł ?
14240
M21W2
24 marca 2021r. o 22:16

Tak ty jak i ja mamy prawo podpisywać się swoim nazwiskiem nikt poza tym .
Pisząc przed chwilą do mnie po nazwisku złamałeś prawo .
Wcześniej podałeś gdzie mieszkam , pilnuj się młocie , możesz być kiedyś zaskoczony .
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 22:18
M21W2 napisał(a):
Jeszcze do Twojej wiadomości , nie masz prawa tak jak IPN upubliczniać nikogo danych osobowych , możesz trafić na mniej tolerancyjnego człowieka jak ja , np .takiego kapusia jak Ty i poleci do sądu .

tak na dobranoc byś miał o czym myśleć...
gdzie upubliczniłem czyjeś nazwisko?

właśnie to że PanM chciał mi przypisać upublicznienie nazwiska dawnego moderatora Hegemona nas poróżniło ...
mnie nie wkręcicie w takie coś ...

sami upubliczniliście tu swoje nazwiska ...macie takie prawo...

ale podawanie czyjegoś nazwiska bez pozwolenia jest zagrożone karą ...

więc kmiocie nie łżyj tu po raz kolejny bo tobie strach nie pozwala mnie pozwać bo nie masz do tego najmniejszej podstawy...

a ja mam ...;D

i Różański wie o tym bo popatz teraz jaki ''mienciutki'' się zrobił...;D

już jako zalogowany ani nie obraża ( a przynajmniej tak mu się wydaje ;) ) ani nie używa nazwiska ...
ty powolutku zmierzasz w jego stronę a ja jestem nie tylko cierpliwy ale i zapobiegliwy ...

zapamiętaj to co napisałem ...
terazjedyne co możecie zrobić to pluć jadem spod ''kwiatków''...:D

bo w sumie żaden z was nie ma już ''jaj '' a wydmuszki ...;D

jeszcze raz dziękuję za wspomniany post...;)

14240
M21W2
24 marca 2021r. o 22:19
~~Ciemnoturkusowy Szupin napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Może to był niemiecki orzeł ?

Polski w koronie , ten dupek myślał że to jakiś symbol narodowców ,
Jak zobaczył zatkał japę .
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2021r. o 22:29
M21W2 napisał(a):

ty ...facet...
ogarnij się ...
sam tu epatowałeś swoim nazwiskiem podpisując swoje posty ...
więc co ty pierdzielisz że ja je tu podałem?
kto tu podał miejsce gdzie mieszkasz?
czy nie czasem znajomy lub kolega twojego brata?

więc nie łżyj a jak masz z tym problem krótko - pozwij mnie ...

a pisanie ''śmieciu'' czy ''gnojku '' zostaw sobie na sms-y do wnuka...:D

a jak miał się zachować ten twój ''orzeł''?
w grupie może by i skoczył do ''staruszka'' :D a tak wymiękł na tych swoich cherlawych nóżkach...:D

a skoro już o ''mendach'' piszemy to zaptyaj swojego kolegę czy czuje się mendą kiedy wspominał moje go syna...

to też mam w moim ipeenku...;D

więc nie jazgocz tutaj bo jeszcze zejdziesz przed zaszczepieniem...;D

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 22:29:

M21W2 napisał(a):
~~Ciemnoturkusowy Szupin napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Polski w koronie , ten dupek myślał że to jakiś symbol narodowców ,
Jak zobaczył zatkał japę .

nie łżyj tu kmiocie ..nie łżyj ...

jaki miał napis ?

komu śmierć?

przypomnij dupku ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza