~~Makowa Miodunka napisał(a): Horus napisał(a):
ty swoje posty podpisywałeś jako Złotkowski więc dupku kto tu jest durniem?
On swoje posty mógł podpisywać, jak tylko chce.Ty i tak nie możesz upubliczniać jego danych osobowych, oraz informacji wrażliwych, jeżeli tego sobie nie życzy.Dlatego nie bądź taki pewien swoich racji.Możesz już zacząć przepraszać M21.
Dodam, że ty sam zachęcałeś Skorna, aby opublikował twoje zdjęcie.Sam zdradzasz własne dane wrażliwe ze swojego życia.Nawet nie zaprotestowałeś, kiedy ktoś podawał pierwsze litery nazwiska. Wtedy też zachęcałeś do publikacji.Może po prostu chcesz tutaj grać rolę celebryty i sam pragniesz upowszechniać swój prywatny portet.Jest na to wiele dowodów, których sam dostarczyłeś.
Inna rzecz to twoja agresja na forum.Twoje wyzwiska.Twoje groźby. Nie rzucaj kamieniem, jeżeli nie jesteś bez winy.
wczoraj oszołomowi napisałem ...pozwij mnie ...
on swoje posty może podpisywać swoim nazwiskiem ale łże kiedy pisze że ja jego nazwisko upubliczniłem na forum...
wystarczy że pokażę daty zrzutów ekranu z jego postami i spojrzy się na daty ...;)
wystarczy że w jednym z tematów sprzed czterech lat gdzie pisał jako Wars podpisał się jako Złotkowski .Więc co na to powiesz?
wystarczy że skopiuję kilka jego postów gdzie on sam wymienia moje nazwisko...
robił to nawet pod koniec ubiegłego roku...
więc niech mnie pozywa...;D
co do korniszona ...
tylko rozśmieszył mnie tą ''obietnicą '' jakiegoś mojego zdjęcia ...dlatego go zachęcałem ...
jak widzisz do dzisiaj nic z tego zdjęcia nie wyszło...;D
to skorn tu wspomina o ''Januszu'' ...ja w odpowiedzi piszę o Pawle...:]
ale czy upubliczniłem jego nazwisko?...jego adres?
a przecież od dawna jest mi znane...
za to zdjęcie Złotkowskiego ze spędu wyborczego ''budynia'' jest w sieci a nawet ktoś tutaj wrzucił je na forum z zapytaniem czy zna człowieka który ponoć kopnął jakieś dziecko...
do dzisiaj o tym cisza...
poczytaj sobie i zastanów się nad postępowaniem tych co sami opublikowali swoje nazwiska a jeden nawet adres i numer telefonu...
i ty do mnie piszesz o moich zapędach na ''celebrytę''?
gościu ...pomyśl co piszesz ...;D
a jak jesteś taki ''kozak '' w prawie karnym to skomentuj jak widzisz codzienne wklejanie mojego nazwiska przez niejakiego Różańskiego?
teraz zaprzestał zapewne po interwencji admina któremu to co on tu wyprawia zgłosiłem i emem to zmoderował ...
dlatego teraz niejaki ''pannazdzieckiem'' już jako zalogowany nie podskakuje ...ale jest już za późno bo nie potrafił się w porę opamiętać a przecież lojalnie tutaj na forum ostrzegałem że w końcu skończy ponownie w sądzie...
i tak skończy...
''Inna rzecz to twoja agresja na forum.Twoje wyzwiska.Twoje groźby. ''
kmiot czy głąb to wyzwiska? a czytałeś jak mnie tu wyzywano czy przeoczyłeś?...;) moje ''groźby'' ?...gdzie i koku czym groziłem?
podaj przykłady ...
a kiedy mnie Różański wielokrotnie groził nawet synkiem to też przeoczyłeś?...hahaha
masz coś do dodania?
teraz mam czas...