~~Srebrzystoczarny Jesion napisał(a):
Januszu T vel Horusie , byliśmy obaj w PZPR .
Wstąpiłeś licząc na awanse i premie jakie po wstąpieniu obaj dostawaliśmy .
Janusz przecież to dzięki temu że byliśmy w PZPR żyliśmy na znacznie wyższym poziomie niż ci głupcy co byli w solidarności .
Pamiętam jak ty się wyśmiewałeś z tych naiwniaków wywalanych z pracy w stanie wojennym .
Janusz proszę nie zapominaj o PZPR i o tym co jej zawdzięczasz ty i twoja rodzina .
Nie wstydź się tego , bądź dawnym towarzyszem Januszem , bierz tak jak ja przykład z towarzysza Czarzastego .
Janusz ja stary komunista , ty stary komunista , nie wstydźmy się , partia była z nami , my bądźmy z partią .
Zaproszę ciebie do znajomych na fb , pogadamy o starych dobrych dla nas czasach .
Pozdrawiam was towarzyszu .
No popatrz pan . To się narobiło :D Są trzy rodzaje prawdy " Prawda Absolutna , półprawda i gówno prawda " . Do której kategorii powinienem zaliczyć słowa Kolegi Jesiona , bo o ile chama , kmiota i prostaka starcza pamięć nie myli , to Waści od lat deklarujesz brak przynależności do jakiejkolwiek partii i organizacji . Jeśli to prawda , to należy chrześcijańskim zwyczajem posypać głowę popiołem . Jeśli oszczerstwo , to honorowy człowiek żądał by satysfakcji ... przed Sądem , albo na udeptanej ziemi panie Januszu T. :)
Anonimowość w sieci to iluzja , to po pierwsze . Można znaleźć Jesiona w realu :)
Po drugie , kto autorem słów cytowanych przez Skornika ?
Tercjo daj pan już spokój z odwracaniem kota ogonem nieudolnymi i mętnymi cytatami z Panny , jeśli prosić mogę . Splendoru to nie dodaje , a rozmywa klarowność DEKLARACJI !! :)
"Rajty " z zachwytu falują :D
Czekam odpowiedzi :)
Miłego popołudnia :)