Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
4 kwietnia 2021r. o 15:31
Jurko61 napisał(a): W tym kierunku to zmierza ;);)
Obwinianie/obrzucanie / wyjdźcie poza swoje ego , może to pomoże;);)
Lub inaczej pokażcie pozytywy tej walki na słowa i przekonania???[img=1617542518_dyez4wu.jpg]

Autografy Ci "artyści" będą rozdawać? :) Jurek jednego "artysty" podobno jesteś agentem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 15:31
~~Srebrzystoczarny Jesion napisał(a):
Januszu T vel Horusie , byliśmy obaj w PZPR .
Wstąpiłeś licząc na awanse i premie jakie po wstąpieniu obaj dostawaliśmy .
Janusz przecież to dzięki temu że byliśmy w PZPR żyliśmy na znacznie wyższym poziomie niż ci głupcy co byli w solidarności .
Pamiętam jak ty się wyśmiewałeś z tych naiwniaków wywalanych z pracy w stanie wojennym .
Janusz proszę nie zapominaj o PZPR i o tym co jej zawdzięczasz ty i twoja rodzina .
Nie wstydź się tego , bądź dawnym towarzyszem Januszem , bierz tak jak ja przykład z towarzysza Czarzastego .
Janusz ja stary komunista , ty stary komunista , nie wstydźmy się , partia była z nami , my bądźmy z partią .
Zaproszę ciebie do znajomych na fb , pogadamy o starych dobrych dla nas czasach .
Pozdrawiam was towarzyszu .

No popatrz pan . To się narobiło :D Są trzy rodzaje prawdy " Prawda Absolutna , półprawda i gówno prawda " . Do której kategorii powinienem zaliczyć słowa Kolegi Jesiona , bo o ile chama , kmiota i prostaka starcza pamięć nie myli , to Waści od lat deklarujesz brak przynależności do jakiejkolwiek partii i organizacji . Jeśli to prawda , to należy chrześcijańskim zwyczajem posypać głowę popiołem . Jeśli oszczerstwo , to honorowy człowiek żądał by satysfakcji ... przed Sądem , albo na udeptanej ziemi panie Januszu T. :)

Anonimowość w sieci to iluzja , to po pierwsze . Można znaleźć Jesiona w realu :)
Po drugie , kto autorem słów cytowanych przez Skornika ?
Tercjo daj pan już spokój z odwracaniem kota ogonem nieudolnymi i mętnymi cytatami z Panny , jeśli prosić mogę . Splendoru to nie dodaje , a rozmywa klarowność DEKLARACJI !! :)

"Rajty " z zachwytu falują :D

Czekam odpowiedzi :)

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
4 kwietnia 2021r. o 16:24
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/agnieszka-pomaska-podejrzewamy-ze-w-spolkach-skarbu-panstwa-przewalane-sa-pieniadze/gbszh82,79cfc278

Spuścizna " Niezdarności " kroi tort ile może. Nieudacznicy mają swoje pięćminut.[img=1617546251_krcclk5.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 16:40

GosiaG .............................2013r. o 17:14

Pannazdzieckiem napisał(a):

Jak tam wypieki Jaszczurzyco ?

A cooo, znowu mi d....e obrabiasz ?

:P
Lilith ^^

:D

Dopisane 04.04.2021r. o godz. 16:40:

o to musisz zapytać brata...

jego spuchnięte ''ego'' nie pozwoli mu na przyznanie się do tego ze żyje ''legendą''

legendą ''s'' na której od lat próbuje zbudować własną ...

z marnym skutkiem bo nie da się wybudować domu na zmurszałych fundamentach ...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 16:45
Jak dobrze idzie to ?????[img=1617547333_dnredwf.jpg]

Dopisane 04.04.2021r. o godz. 16:45:

Najbardziej wiarygodne źródło informacji ;);)

Panie Przemku szanuję ludzi sukcesu , biorąc często przykład z ich kreatywności.
Powoli zaczynam powątpiewać ;);)
[img=1617547534_u4v2wgb.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 16:49
a to pamiętasz?

czy nie wiesz o co chodzi ?...;)

#muremZaPola,

podpowiem ci...

Piebiak ...''Emi''
20886
#Jurko61 nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 17:17
Janusz wiedza twoja nie jest skromna , nie biorąc w obronę ani brata oraz ciebie .
Prawda jest gdzieś po środku .
Czytając te wpisy często głęboko się zastanawiam cóż wami kieruje ???
Nie wierzę w budowanie czegoś przez Lucjana na zmurszałych fundamentach.
Ani przez ciebie i PanaM nowej PZPR .
Między książki włóżcie te spory , bo nikt za was życia nie przeżyje .
[img=1617549426_wdqwi1p.jpg]
~~Srebrzystoczarny Jesion niezalogowany
4 kwietnia 2021r. o 17:32
Horus napisał(a):
GosiaG .............................2013r. o 17:14

Pannazdzieckiem napisał(a):

Jak tam wypieki Jaszczurzyco ?

A cooo, znowu mi d....e obrabiasz ?

:P
Lilith ^^

:DDopisane 04.04.2021r. o godz. 16:40:

o to musisz zapytać brata...

jego spuchnięte ''ego'' nie pozwoli mu na przyznanie się do tego ze żyje ''legendą''

legendą ''s'' na której od lat próbuje zbudować własną ...

z marnym skutkiem bo nie da się wybudować domu na zmurszałych fundamentach ...;D

Janusz wal w tą solidarność i opozycjonistę , oni zniszczyli twoją PZPR , no i moją też .
Jestem z tobą , mamy pana m do pomocy niech te solidarnościowce widzą że ty komunista no i ja im nie podarujemy .
Zniszczyli nasze kariery , ty mi się podobasz bo jesteś wierny partii która nam tyle dobrego zrobiła .
Ja mam swoją legitymację ty taki odważny dla mnie bohater na pewno też masz .
Precz z solidaruchami .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.