M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Sadziec napisał(a): manipulujesz Lucjan i to jest w tobie zabawne bo masz chyba tu wszystkich za idio.tów ;D
zapytam ...mówi ci coś nazwisko Hutyra?
Najgorsze jest to że manipulant nazywa innych manipulantem , znalazłeś list Hutyry do Olszewskiego i walisz głupa zadając pytania jeszcze głupsze .
Olszewski rządził raptem pół roku w 1992 , upadłość stoczni ogłoszono w 1996 , kto wtedy rządził ? .
Dziś tylko tyle , czas na siatkówkę .
Dobranoc , śnij o swojej wielkości , tylko to Ci zostało .
~~Staroróżowy Sadziec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Sadziec napisał(a): manipulujesz Lucjan i to jest w tobie zabawne bo masz chyba tu wszystkich za idio.tów ;D
zapytam ...mówi ci coś nazwisko Hutyra?
Najgorsze jest to że manipulant nazywa innych manipulantem , znalazłeś list Hutyry do Olszewskiego i walisz głupa zadając pytania jeszcze głupsze .
Olszewski rządził raptem pół roku w 1992 , upadłość stoczni ogłoszono w 1996 , kto wtedy rządził ? .
Dziś tylko tyle , czas na siatkówkę .
Dobranoc , śnij o swojej wielkości , tylko to Ci zostało .
ale z ciebie forumowy oszust...;D
co z tego że Olszewski rządził pół roku?...co zrobił w sprawie stoczni kiedy ten list dostał? ...nic....;D
a co obiecywał wtedy Kaczyński?...napisz ''cfaniaczku'' ....;D
ja już teraz ci napiszę co z tego wyszło bo wracam do meczu...
z obiecanek Kaczyńskiego wyszło gów...o....;D
Janusz jak bym miał doczynienia z normalnym człowiekiem odpisałbym Tobie że wszystkie rządy nic nie zrobiły aby nie dopuścić do upadku polskiego przemysłu stoczniowego. Napisałbym Tobie że odpowiedzialność za ten stan ponoszą też mój prezent Wałęsa i Twój czerwony Kwaśniewski. Potraktuj ten wpis jak powietrze, jego nie ma tak jak oleum w Twojej głowie . Wiem że piszę do ludzi reprezentujących na forum czerwoną zarazę z czasów PRL, robię to aby mieć porównanie która zaraza jest groźniejsza , Ty jesteś dowodem źe mogę postawić znak równości. Uderzyłem w stół czekam aby połączyć co na to " nożyce" . Miłego dnia
~~Związkowiec czy PiSowiec napisał(a): Czy to normalne aby prawdziwy związkowiec tak zaciekle bronił interesów partii politycznej ?
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Związkowiec czy PiSowiec napisał(a): Czy to normalne aby prawdziwy związkowiec tak zaciekle bronił interesów partii politycznej ?
Jedno i drugie.