~~Kroksomia perłowa napisał(a): Osobiście to ty sobie możesz pogadywać z takimi jak ty sam . Ogłupionymi przez media pisowsko solidarnościowe. Zadaje ci się tu pytania jak uratowaliście stocznię . Uciekasz. Pyta się tu ciebie o to gdzie zniknęły cegiełki mające ratować stocznię . UCIEKASZ JAK NIEPYSZNY.
I ty chcesz z kimś dyskutować? O czym? No napisz o czym?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Sadziec napisał(a): widzisz Lucjan jak to działa?...nie widzisz bo pomimo tego że coś ci odpowiedziałem post się nie ukazał...;D
a mnie się dzisiaj nie chce pisać dubletów...;D
Wiem jaką odpowiedź bym otrzymał , od kilku lat się powtarzasz , nic nowego .
A ty opozycjonisto z bożej łaski co tu robisz od lat? Jesteś propagandzistą i niczym więcej. Kiedy robi ci się ciepło koło dupy znikasz by tylko nie odpowiadać na zadawane pytania
Odpowiem Tobie osobiście na wszystkie zadane mi przez Ciebie pytania , wchodzisz w to , anonima szczekaczko .
Dopisane 24.09.2023r. o godz. 19:12: Nie wiem czy to przejdzie , to o ludziach którzy manipulują wyznawcami szamanów z TVN .
Człowieku co z tego co wklejasz zrozumiałeś ? Ten film kilka ładnych lat temu wkleił nie kto inny jak falko .
~~Kroksomia perłowa napisał(a): Osobiście to ty sobie możesz pogadywać z takimi jak ty sam . Ogłupionymi przez media pisowsko solidarnościowe. Zadaje ci się tu pytania jak uratowaliście stocznię . Uciekasz. Pyta się tu ciebie o to gdzie zniknęły cegiełki mające ratować stocznię . UCIEKASZ JAK NIEPYSZNY.
~~Ja napisał(a): Hałdy fosfogipsu która zadymiała okolice tam gdzie wiatr poniósł. Oraz z produkcji nierdzewnych tłumików do dużych fiatów.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kroksomia perłowa napisał(a): Osobiście to ty sobie możesz pogadywać z takimi jak ty sam . Ogłupionymi przez media pisowsko solidarnościowe. Zadaje ci się tu pytania jak uratowaliście stocznię . Uciekasz. Pyta się tu ciebie o to gdzie zniknęły cegiełki mające ratować stocznię . UCIEKASZ JAK NIEPYSZNY.
Jakim ciemniakiem trzeba być aby zadawać takie pytania robolowi z Wizowa , pisać do mnie ( jak uratowaliście stocznię ) .
.