Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Różowofioletowy Żeniszek niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 21:25
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Dlaczego mnie obrażasz ? Jesteś z PIsu, że przeszkadzają ci homoseksualiści ?

PIS to gorsza ideologia jak LGBT.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 21:29
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Nie widziałem, żeby kogoś obrażał. Jest kulturalnym człowiekiem. Pomylił ci się z Horusem.

no nie...
ty też nie możesz żyć bez Horusa?...
ciebie tez gdzieś obraziłem? gdzie ?
jesteś tu kmiotku przecież od kilku wręcz chwil...
jako kto pisałeś wczoraj?...jako kto przed dwoma godzinami ...

ale z ciebie kmiot jeśli liczysz na to że kogoś przekonasz do tego że tak nie było...

:]
~~Oliwkowa Gipsówka niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 21:31
Zwisasz mi i powiewasz, brzydzę się takimi chamami jak ty.
22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 21:45
~~Różowofioletowy Żeniszek napisał(a):
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Dlaczego mnie obrażasz ? Jesteś z PIsu, że przeszkadzają ci homoseksualiści ?

PIS to gorsza ideologia jak LGBT.

prawda...a ten ich ''budyń '' to dopiero ''ideologia'' ...;)

bez klasy , łamiący Konstytucję ,szczujący jednych na drugich , ...niewarty podania ręki ...hahaha [img=1598384136_mo13h3m.jpg]

Dopisane 25.08.2020r. o godz. 21:45:

~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Zwisasz mi i powiewasz, brzydzę się takimi chamami jak ty.

no widzisz...mamy coś wspólnego...
też brzydzę się tobą i też mi zwisasz...:]

aha...i powiewasz...:]
~~Różowofioletowy Żeniszek niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 21:48
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Zwisasz mi i powiewasz, brzydzę się takimi chamami jak ty.

Umiesz czytać co napisane jest na tej tablicy ,zło zwyciężaj dobrem a ty co odstawiasz ,?
22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 21:53
zło złem zwyciążaj ...

dobroć na zło nigdy się nie sprawdzało i nigdy nie sprawdzi ...
atakowany zawsze odpowiem podobnie ...nigdy inaczej ...:)
25 sierpnia 2020r. o 21:53
Uczcie się tolerancji.

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/pierwszy-taki-poci%C4%85g-w-wielkiej-brytanii-za%C5%82oga-lgbt/ar-BB18mpWh
25 sierpnia 2020r. o 21:58
~~Różowofioletowy Żeniszek napisał(a):

Umiesz czytać co napisane jest na tej tablicy ,zło zwyciężaj dobrem a ty co odstawiasz ,?

Horus też jest gejem,skąd wiesz ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.