Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
211
skorn
25 sierpnia 2020r. o 22:29
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Nie. Popieram KO i jestem homoseksualistą.

Nie ma się czym chwalić.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowoczerwony Brokuł niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 22:52
skorn napisał(a):
~~Oliwkowa Gipsówka napisał(a): Nie. Popieram KO i jestem homoseksualistą.

Nie ma się czym chwalić.

Ty bucu czym się możesz pochwalić ? Tępy jak cegła z tego muru.
14240
M21W2
26 sierpnia 2020r. o 10:54
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): A gdzie jest największy Solidarnościowiec z Bolesławca Lucjan Z . M21??????

Ucieszyłem się bardzo jak tak " przemiły " i " kulturalny " człowiek jakim jest Pistacjowa Forsycja martwił się gdzie jestem jak się pojawiłem i pokazałem gdzie byłem biedaczysko zaniemówił .
Pojawił się po paru dniach i co pisze że jestem tu najbardziej zbędny , nawiedzony , najbardziej mnie ubawiło - usuń się w cień truskawek .
Przemiła Forsycjo , miliony Polaków przez lata walczyło z komuną miedzy innymi o wolność słowa Ty zapewne w tym nie uczestniczyłeś wolisz zamordyzm który na szczęście mamy za sobą .
Ubolewam że nie możesz się z tym pogodzić , polecam - pisz jak najwięcej , może z czasem nauczysz się dyskutować na argumenty czego Ci z całego serca życzę .

Polecam też innym zapoznać się z oceną dyskusji przedstawioną przez Witolda Gadowskiego :-

@GadowskiWitold
·
24 sie
Jak ja nie lubie dzisiejszego prymitywizmu publicznego myślenia w Polsce. Mówisz prawdę o TVP i PR - "zdrajca, platfus". Mówisz o tym, że rząd PiS jednak lepszy od PO - "agent pi...ela, pisowski sługus", mówisz o żydowskich roszczeniach - "ruska onuca". Kto tak ogłupił opinię? Miłego dnia Forsycjo .

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 10:32:

Co do autokorekty Gadowski napisał agent pis-r-a-e-l-a , naprawdę było co korygować moderatorze ? .

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 10:54:

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 11:01
a tak ...forsycja jest na tle pisdzielskich oszołomów kimś nad wyraz kulturalnym ...
na dodatek co warte podkreślenia nie przesiąknięty pisdzielsk-solidaruchową propagandą ...
ten facet (jak mniemam ) może wam wiele przekazać i wiele nauczyć w tym tego czego wam brakuje - racjonalnego myślenia ...

gadoski jako ''autorytet''?
oszołom o ''korzeniach '' komunistycznych ?
facet na wskroś otumaniony przez pisdzielców ?...
''farbowany lis''?

to ma być ''autorytet''?
:]
ego ''kariera'' to tv...izja i teraz ideologiczny ;) szmatławiec ...
wcześniej tvn...
ale zapewne to szczegół....hahaha

''autorytet '' podobny do ziemkiewicza a i droga ''kariery'' podobna...:]

Zastosowana autokorekta

~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 11:23
M21W2 napisał(a):
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): A gdzie jest największy Solidarnościowiec z Bolesławca Lucjan Z . M21??????

Ucieszyłem się bardzo jak tak " przemiły " i " kulturalny " człowiek jakim jest Pistacjowa Forsycja martwił się gdzie jestem jak się pojawiłem i pokazałem gdzie byłem biedaczysko zaniemówił .
Pojawił się po paru dniach i co pisze że jestem tu najbardziej zbędny , nawiedzony , najbardziej mnie ubawiło - usuń się w cień truskawek .
Przemiła Forsycjo , miliony Polaków przez lata walczyło z komuną miedzy innymi o wolność słowa Ty zapewne w tym nie uczestniczyłeś wolisz zamordyzm który na szczęście mamy za sobą .
Ubolewam że nie możesz się z tym pogodzić , polecam - pisz jak najwięcej , może z
czasem nauczysz się dyskutować na argumenty czego Ci z całego serca życzę .

Polecam też innym zapoznać się z oceną dyskusji przedstawioną przez Witolda Gadowskiego :-

@GadowskiWitold
·
24 sie

Jak ja nie lubie dzisiejszego prymitywizmu publicznego myślenia w Polsce. Mówisz
prawdę o TVP i PR - "zdrajca, platfus". Mówisz o tym, że rząd PiS jednak lepszy od PO - "agent pikupczyela, pisowski sługus", mówisz o żydowskich roszczeniach - "ruska
onuca". Kto tak ogłupił opinię? Miłego dnia Forsycjo .

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 10:32:Co do autokorekty Gadowski napisał
agent pis-r-a-e-l-a , naprawdę było co korygować moderatorze ? .

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 10:54:

Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą?????? Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?
14240
M21W2
26 sierpnia 2020r. o 12:31
Fofsycja napisał - Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?

Tak forsycjo znasz dobrze mojego brata który rzeczywiście kieruje się nienawiścią , tak zerwał ze mną wszystkie kontakty .
Mogę Tobie to wszystko wytłumaczyć , mało tego pozwolę Tobie abyś moje słowa napisał publicznie a ja wezmę za nie pełną odpowiedzialność , chciałbym raz na zawsze skończyć z pisaniem o moich sprawach rodzinnych przez wścibskich ludzi takich jak Ty .
Mój telefon - 696207676 - zadzwoń powiedz gdzie mam przyjechać aby Ci to wyjaśnić zrobię to niezwłocznie .
Mam nadzieję że podejmiesz wezwanie , jeżeli nie to raz na zawsze zamilcz w tym temacie .

~~Różowy Len niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 13:36
~~Ciemnokasztanowa Słonecznica napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a): Dyktatura taka sama dobra jak demokracja. I jedna i druga ma swoje wady i zalety. Generalnie większość społeczeństwa nie cechuje się wybitną inteligencją i łatwo nią sterować. Tylko że ten, kto steruje społeczeństwem zwykle siedzi gdzieś na tylnym siedzeniu i pociąga za sznurki. Odpowiedzialności żadnej a zabawa pierwsza klasa :)
A w dyktaturze wszystko zależy od stopnia demoralizacji dyktatora. Jak trafi się kanalia to faktycznie może być nieciekawie. Trafi się przyzwoity to i tak nie będzie dobrze bo władza demoralizuje i wyjdzie to samo co z dyktatorem kanalią. No chyba że dyktator byłby święty. Ale takie rzeczy to tylko w bajkach. Reasumując, tak czy tak przekichane.

Upraszczasz. Demokracja jest najlepsza dla ogółu, ale tylko prawdziwa, normalna, czyli mniej więcej to co mamy obecnie w Polsce. A to co jest w tej chwili na zachodzie, tzw liberalna demokracja jest tak naprawdę jej zaprzeczeniem. To co na wschodzie - niezależna demokracja, też jest demokracją tylko z nazwy.

A na czym to niby polega prawdziwość tej naszej demokracji? Bo ja tu widzę "niezależne media", które robią wodę z mózgu obywatelom. Tylko niewielki procent społeczeństwa ma na tyle oleju w głowie by nie dać sobie wmówić wirtualnej rzeczywistości, którą nam wciskają media. Zależy czy ktoś sobie włączy TVN-RFN czy TVPPiS, to będzie śpiewał jak mu zagrają. A jak ktoś nie ma telewizora to mu lokalne lewackie media wskażą drogę. O demokracji możemy mówić tylko wtedy, gdy każdy głos będzie świadomie oddany. Jeśli takich głosów jest około 10% to o czym tu mówić?
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 13:56
M21W2 napisał(a): Fofsycja napisał - Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?

Tak forsycjo znasz dobrze mojego brata który rzeczywiście kieruje się nienawiścią , tak zerwał ze mną wszystkie kontakty .
Mogę Tobie to wszystko wytłumaczyć , mało tego pozwolę Tobie abyś moje słowa napisał publicznie a ja wezmę za nie pełną odpowiedzialność , chciałbym raz na zawsze skończyć z pisaniem o moich sprawach rodzinnych przez wścibskich ludzi takich jak Ty .
Mój telefon - 696207676 - zadzwoń powiedz gdzie mam przyjechać aby Ci to
wyjaśnić zrobię to niezwłocznie .

Mam nadzieję że podejmiesz wezwanie , jeżeli nie to raz na zawsze zamilcz w tym temacie .

Zawsze winny się tłumaczy więc nie pisz bzdur ,że to twój brat jest taki nienawistny .
A niby kiedy mam otrzymać to ,,wezwanie " jak nie masz mojego adresu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza